.

ProRomânia – plan de redresare anticriză

PRO România garantează un Sprijin Economic de Criză pentru firmele românești mici și mijlocii.

Venim cu un plan anticriză și cu măsuri concrete care să permită afacerilor mici și mijlocii (IMM-uri) să își continue activitatea și să își păstreze locurile de muncă. Vom deschide toate afacerile închise de măsurile aberante ale Guvernului PNL!

• Reducerea TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole și agroalimentare și pentru industria HORECA.

• Anularea unor obligații fiscale pe anul 2021: impozitul pe profit, impozitul specific, impozitul pentru microintreprinderi, taxele și impozitele pentru activele corporale neutilizate din cauza restricțiilor.

• Suportarea, de către stat, a 50% din chirii pe perioada nefuncționării IMM-urilor din cauza restricțiilor impuse de autorități.

• Amânarea pentru 2022 a ratelor bancare, precum și acordarea de granturi de până la 500.000 euro și garanții de stat de 100% pentru investiții în producție, mai ales pentru industria alimentară ce utilizează materii prime autohtone.

• Modificarea programului IMM INVEST prin simplificarea lui, mărirea plafonului, extinderea la alte domenii de activitate și prin reducerea comisioanelor plătite.

În această perioadă de criză, suntem alături de toți românii. Votează stabilitate economică pe timp de criză!

Petru Sorin Marica – Candidat PRO ROMÂNIA pentru Camera Deputaţilor

 

Comandat de PRO ROMANIA – Organizaţia Judeţeană Hunedoara. Executat de Accent Media SRL. Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar:11200008.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate