.

ProRomânia – venit de 2000 de lei minim garantat!

Potrivit  deputatului de Hunedoara, Sorin Petru Marica, ProRomânia  este singurul partid ce propune un premier care a mai scos o dată România din criză!

Victor Ponta este omul care știe cum să traversăm criza cu bine, fără ca cineva să fie lăsat în urmă. Soluția se numește Venitul Minim de Criză și se adresează românilor cu venituri mici, care sunt cea mai vulnerabilă categorie în vremuri economice dificile.

Fiecare persoană cu un venit de sub 2.000 lei/lună va primi o sumă adițională pentru a-i aduce venitul lunar la 2.000 lei. Pentru membrii unei familii, suma acordată va fi de 1.500 lei/lună, cu un prag maxim de 4500 lei/familie. În acest mod, fiecare român are garanția că va depăși perioada dificilă cu bine, pentru că, în vremuri de criză, cuvântul de ordine este RESPONSABILITATEA SOCIALĂ.

Comandat de PRO ROMANIA – Organizaţia Judeţeană Hunedoara. Executat de Accent Media SRL. Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar:11200008.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate