.

Pui: Cererile de plată APIA, distribuite celor în drept

Fermierii din comuna Pui au semnat, zilele trecute, cererile de plată depuse la APIA pentru subvenţiile aferente anului 2020.

Primarul comunei Pui, Victor Stoica, a declarat că autorităţile locale au încercat să-i ajute pe oameni în condiţiile unui an mai special, în care circuitul documentelor a fost unul mai greoi, determinat de pandemia de coronavirus. De altfel, în perioada stării de urgenţă primăriile au transmis în format electronic adeverinţele eliberate fermierilor şi au ajutat la actualizarea bazelor de date ale Direcţiei Sanitar Veterinare.

„Facem tot ceea ce este posibil pentru a-i ajuta pe cetăţeni în ceea ce priveşte rezolvarea acestor aspecte birocratice. Pentru unii oameni este mai greu de lucrat cu noile tehnologii informatice, însă funcţionarii din primărie au dat dovadă de o mare deschidere şi au sprijinit pe toţi cei care au cerut ajutor din partea noastră”, a arătat primarul comunei Pui.

Comuna Pui este una dintre cele mai mari din judeţul Hunedoara, în care investiţiile din fonduri nerambursabile reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei locale, în contextul în care autorităţile sunt preocupate constant de infrastructura de apă, canalizare, drumuri şi iluminat public.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate