.

Raliul Primăverii, competiţie de succes

Ediția din acest an a tradiționalei competiții adresată automobilistelor, Raliul frumuseții, a fost organizată de către Clubul de automobilism și karting Hunedoara, în colaborare cu Automobil Clubul Român filiala județului, în parteneriat cu Primăria municipiului Hunedoara, cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Raliul Frumuseții a reunit anul acesta  la start 13 echipaje din județ, care, pe lângă cele două probe special  pregătite de organizatori , au avut  un adversar  dificil și din partea vremii nefavorabile. A plouat pe tot timpul desfășurării competiției dar acest lucru  nu le-a oprit pe concurente în întrecerea  pentru locurile de pe podiumul de premiere.

Competitoarele  au fost puse la grea încercare  în cele două probe, una de îndemânare și alta de viteză pe circuit închis dar niciuna nu a renunțat și  toate au demonstrat calități  și îndemânare pe parcursul acestor probele de concurs.

Ediția din acest an a fost câștigată de echipajul compus din Lavinia și Ioana Lazăr , urmat în clasament  de echipajul alcătuit din Mădălina Probsdorfer și Florina Sârbu iar pe locul trei s-a clasat echipajul format din Adela și Liana Lazăr. Să notăm buna evoluție a echipajului care a reprezentat  publicația noastră, Mihaela și Alexandra Poenar, care a încheiat  competiția fără nicio penalizare.

Organizatorii au acordat tuturor participantelor diplome și flori iar echipajelor de pe podiumul de premiere, cupe, diplome și premii speciale, festivitatea de premiere fiind oficiată de către primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțan. (foto: arhivă)

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate