.

Râu de Mori: Activitatea primăriei, regândită în funcţie de noile norme de sănătate

Administraţia locală din comuna Râu de Mori s-a adaptat la noile norme de sănătate impuse de prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus. La sediul instituţiei a fost impus un nou regulament prin care cetăţenii îşi pot rezolva problemele pe care le au în cadrul primăriei, dar fără să interacţioneze foarte mult cu angajaţii de acolo.

„Cetăţenii care au o problemă se prezintă la sediul primăriei şi intră în legătură cu un poliţist local şi o angajată a instituţiei. Aceştia preiau solicitarea oamenilor, se deplasează la compartimentele de specialitate şi rezolvă cererea cetăţeanului. În acest fel, oamenii nu mai intră în primărie şi primeşte documentul solicitat doar atunci când acesta este gata. Evităm, astfel, riscurile inutile”, a explicat primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang.

El a mai arătat că dată administraţia locală a decis să nu suspende eliberarea adeverinţelor pentru APIA, deoarece, la reluarea procedurii s-ar fi produs înghesuială, iar oamenii ar fi pierdut timp în mod inutil. Fiecare om va declara apoi la APIA ceea ce cultivă şi pe care dintre terenuri.

Pe de altă parte, în comună au fost două familii care au venit din străinătate şi a fost nevoie să rămână în izolare la domiciliu, însă fără să fie întâmpinate probleme deosebite.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate