.

Râu de Mori: Reţea de canalizare în şase sate ale comunei

Seria investiţiilor necesare pentru comunitatea locală continuă, cu succes, în comuna Râu de Mori. Veştile bune se îndreaptă acum spre locuitorii satelor Brazi, Râu de Mori, Ostrovel, Suseni, Valea Dâljii și Unciuc, unde se execută lucrări la reţeaua de canalizare. Proiectul, unul dintre cele mai ample derulate de administraţia locală, este aproape de finalizare.

„Am reuşit ca acest proiect să fie aprobat la finanţare prin programul guvernamental PNDL II. Investiţia are o valoare de aproximativ 13 milioane de lei”, a declarat primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang.

Potrivit acestuia, în prezent se lucrează la racordurile individuale în satul Râu de Mori şi la staţia de epurare din satul Unciuc. În grafic sunt incluse şi lucrările la infrastrcutura rutieră, astfel că se va reface şi covorul asfaltic la Râu de Mori, acolo unde a fost afectat de reţeaua de canalizare.

Pe de altă parte, în apropierea deschiderii noului an şcolar, administraţia locală din Râu de Mori vine cu alte investiţii realizate în beneficiul elevilor. Este vorba despre construirea a două terenuri de sport, cu gazon sintetic, în satele Ostrov şi Clopotiva. Investiţia are o valoare de  100.000 de euro şi a fost depusă pentru finanţare la AFIR.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate