.

S-a majorat plafonul maxim al veniturilor până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței!

Primăria Municipiului Deva – Direcția de Asistență Socială aduce la cunoștința persoanelor îndreptățite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței majorarea la 800 de lei a plafonului maxim al veniturilor până la care se acordă acest ajutor, potrivit Ordonanței de Urgență nr. 208/2020 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece.

Concret, plafonul maxim al veniturilor până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței s-a majorat astfel:

de la 750 de lei la 800 de lei în cazul persoanelor care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, energie electrică sau combustibil solid;

de la 786 de lei la 800 de lei – în cazul persoanelor care utilizează pentru încălzirea locuinței energie termică.

Actele necesare în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței, limitele de venituri pentru care se acordă ajutorul social, precum și lista bunurilor care conduc la excluderea acordării acestuia pot fi consultate pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva – www.primariadeva.ro, Secțiunea Direcția de Asistență Socială – Probleme/Tipizate/Lămuriri sau accesând link-ul: http://www.primariadeva.ro/probleme-tipizate-lamuriri-directia-de-asistenta-sociala/acordarea-ajutorului-pentru-incalzirea-locuintei.

Cererile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței și actele doveditoare se transmit electronic, pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin poșta clasică, pe adresa: Direcția de Asistență Socială Deva, Str. I.L. Caragiale, nr. 4.

Informații suplimentare cu privire la acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței se pot obține la numărul de telefon 0254.218.030, de luni până joi, între orele 8:00-16:30 sau vineri, între orele 8:00-14:00, sau printr-un e-mail pe adresa: [email protected].

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate