.

Să fim ROMÂNI în ROMÂNIA NOASTRĂ și nu a lor!

În timp ce îngropăm un popor în trădare, așteptăm cu fast o pomană a celor care ne vând fără crântire, cu bucurie în glas și simțire aplaudăm cu mișcare de sclav, roboți al noului timp, executăm noua ordine pentru cei care ne spun că suntem corupți, că suntem mai proști decât ei, că nu putem să fim un popor de oameni corecți, cinstiți, credincioși, că nu existăm decăt pentru binele lor, al celor aleși.

Ei sunt tot ce este corect, stabilesc ce putem și ce nu, dacă trăim sau murim.

Cei care sunt și se declară ROMÂNI nu pot decât să se ridice împotriva minciunii cu puterea adevărului, cu propria ființă să fie exemplu pentru cei mulți, să nu lase ca cei cumpărați să conducă, cum fac și desfac de treizeci de ani, să ne ridicăm din mizeria trădării politicienilor de ocazie, de cei care ne vând la fiecare patru ani, pentru binele lor.

Citim atăt de multe proiecte, idei, planuri, care ne mint atăt de frumos, încearcă să ne seducă cu vise deșarte, poromițându-ne o viață cum nu a mai fost, cu locuri de muncă în fabrici inexistente, cu salarii mărite doar pe hărtie, fără acoperire în fapte, doar cu promisiuni de lucruri mărețe, toate uitate pentru viitoarea legislatură.

Avem partide politice cu atăt de multe culori încăt putem fi ividioși pe curcubeu, care își inchipuie că au doctrină politică, sau cel puțin așa se declară, dar care nu cunosc nici măcar termenul de doctrină, dexul limbii române fiind o mare necunoscută, iar membrii acestora nu cunosc nici măcar denumirea generică a propriului partid, dar votează cu devotamemt pentru idealurile acestuia.

Avem așaziși lideri politici, cetățeni români, în anumite acte, în altele cine mai știe, care ne spun cum să fim orice, doar popor român nu, că suntem europeni, chiar mondiali, galactici, ce trebuie să respectăm ceea ce hotărăsc doar cei nenumiți, papușari de vocație, conducători răsăriți din tomberonul trădării de neam, unelte al celor care se cred dumnezei.

Nu vrem decăt să trăim, curați, cinstiți și cu credință în țara noastră ROMÂNIA, ”grădina maicii Domnului” cum a spus însuși Papa, unsul Domnului pe pământ, fără a fi învățați de alții, cei binevoitori, ce să facem și cum să facem, cât și cum să visăm, pe cine să alegem și ce să alegem, avem puterea și tăria unui popor unic, prea vechi pentru ceilalți, prea puternic pentru cei mici, EUROPENI înaintea celorlați trăitori.

Este timpul să credem în noi, să facem totul pentru familia noastră, pentru binele nostru, să alegem numai pentru noi și NU pentru alții, să fim stăpăni pe viața noastră, pe averea noastră, pe visele noastre.

Să fim ROMÂNI în ROMÂNIA NOASTRĂ și nu a lor!

VICEPREȘEDINTE P.R.M. HUNEDOARA

Alexandru Toma NEGOIȚĂ

Comandat de Partidul România Mare Hunedoara. Executat de Accent Media SRL. Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar: 11200014

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate