.

Sală de sport renovată la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara

Luni, 31 august 2020,Compania Națională de Investiții (CNI SA), organismul care realizează programe de investiții în cadrul „Programului national de construcții de interes public sau social” cu finanțare de la bugetul național, a avizat favorabil studiul de fezabilitate privind consolidarea, reabilitarea, extinderea și dotarea sălii de sport a Colegiului Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, situat pe strada Victoriei nr. 17.

Proiectul „Consolidare, reabilitare, extindere și dotare sală de sport Colegiul Tehnic «Matei Corvin», municipiul Hunedoara, str. Victoriei nr. 17, județul Hunedoara (actualul Liceu Tehnologic Matei Corvin)” are o valoare totală de 10.243.967 lei (TVA inclus), adică 2.151.59,73 de euro.
Investiția se va realiza prin Programul „Consolidare și Reabilitare Săli de Sport existente, construite înainte de anul 2000”, subprogramul Săli de sport.
Municipiul Hunedoara a întocmit și a pus la dispoziția CNI Studiul de Fezabilitate în vederea alocării de fonduri necesare realizării acestui obiectiv de investiție.

„Aceasta este doar unul dintre zecile de obiective de investiții pe care le-am gândit împreună cu echipa din primărie, pentru a le oferi tinerilor din municipiul Hunedoara condițiile potrivite ca să facă mișcare, să desfășoare activități sportive, să participe la competiții. Continuăm să investim în educație, în sport, în tineri”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Detalii tehnice ale sălii de sport:
• 150 de locuri
• suprafața de joc a sălii: 40m x 20m, pentru practică sportivă competițională handbal, tenis, volei și baschet precum și competiții de minifotbal
• regim de înălțime: parter (9,96m) + demisol (2,45m)
• dimensiuni: 48,5m x 27,6m
• înălțime maximă: 15 m

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate