.

Sănătatea românilor este o prioritate pentru PRO ROMANIA!

Guvernul PNL este de un an de zile în funcție cu drepturi depline. A avut posibilitatea să atragă investiții în spitalele de stat și să înceapă construcția spitalelor regionale pe bani europeni, special alocați în pandemie. Dar n-a făcut-o. Câte gafe, câte decizii greșite, are de gând să mai tolereze președintele din partea acestui Guvern până să le ceară demisia?

Guvernul Ponta a plecat în 2015 pentru că a crezut că așa se pot schimba lucrurile în bine și că oamenii vor avea certitudinea că ancheta nu este influențată în niciun fel. După 5 ani însă, situația este mai rea, pentru că nu arde un club privat, ci un spital de stat.

Noi, cei de la PRO ROMÂNIA considerăm că sănătatea românilor este prioritară față de orice altceva, astfel că vom face toate demersurile necesare pentru a accesa fonduri europene pentru construirea de spitale moderne și pentru modernizarea celor existente.

Petru Sorin Marica – Deputatul dumneavoastră

Comandat de PRO ROMANIA – Organizaţia Judeţeană Hunedoara. Executat de Accent Media SRL. Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar:11200008.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate