.

Situaţia epidemiologică din judeţ, analizată la şedința Colegiului Prefectural

Prefectul județului, Călin-Petru Marian, a convocat, miercuri, 4 noiembrie a.c., Colegiul Prefectural al județului Hunedoara pentru a analiza măsurile luate în cadrul fiecărei instituții sau serviciu public deconcentrat, în condițiile sanitare actuale. La întâlnirea care a avut loc la Inspectoratul Școlar Județean a participat și subprefectul județului Nicolae-Marcel Morar.

Din Colegiul Prefectural, al cărui președinte este prefectul județului, fac parte ca membri de drept sau cu statut de invitat permanent, directorii principalelor instituții publice și servicii deconcentrate din județul Hunedoara.

Prefectul Călin-Petru Marian le-a transmis membrilor colegiului să acorde maximă atenție funcționării la parametrii normali a instituțiilor, în același timp cu respectarea strictă a măsurilor sanitare impuse de autoritățile medicale.

Rezolvarea problemelor cetățenilor trebuie să constituie o prioritate pentru fiecare funcționar al statului… Din punct de vedere al serviciilor medicale, facem tot posibilul ca oricare solicitant să beneficieze la maxim de tot ce poate oferi rețeaua sanitară din județul Hunedoara.” a declarat Călin-Petru Marian, prefectul județului Hunedoara.

***

DSP informează cu privire la situaţia epidemiologică generală în judeţul Hunedoara, pentru data de 4 noiembrie 2020.
Incidenţa la nivelul judeţului = 2,47/1000 locuitori
Total pozitivi = 2186
Persoane internate = 324
Persoane în evaluare la spital = 148
Total decese ( de la începutul pandemiei)  = 258
Total persoane vindecate (de la începutul pandemiei) =  2732
Total persoane testate în ultimele 14 zile  = 6442
Localităţi cu incidenţa sub 1,5/1000 locuitori  = 305
Localităţi cu incidenţa între 1,5- 3/1000 locuitori = 39
Localităţi cu incidenţa mai mare de 3/1000 locuitori =  130
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate