.

Spectacolele teatrului din Deva pot fi vizionate în tehnologia de înaltă definiţie

Criza produsă de noul coronavirus a pus instituţiile de cultură în faţa unei mari provocări. Multe spectacole au fost anulate sau reprogramate, premierele pregătite pentru public se amână, sălile sunt goale.

În aceste condiţii, este de admirat iniţiativa Teatrului de Artă Deva de a prezenta publicului piese din repertoriul propriu folosind noile tehnologii. Practic, în fiecare miercuri, de la ora 19,00, vom putea vedea pe internet un spectacol pentru publicul adult, iar duminica, de la ora 11,00, vom urmări un program pentru copii.

„Bună seara și bine ați venit la teatru ! Ne bucurăm că ne onorați cu prezența și , pentru că spectacolul nostru va începe imediat,vă rugăm să NU închideți telefoanele mobile, tabletele, laptopurile etc …Așezați-vă comod în fotolii și dați play”, scriu cei de la Teatrul de Artă Deva pe pagina lor de Facebook.

Totodată, în încercarea de a preveni răspândirea virusului și pentru a pregăti revenirea la normalitate,Teatrul de Artă Deva a luat toate măsurile necesare, inclusiv aceea de a dezinfecta toate spațiile ( sala mare, foaier, birouri, agenție, holuri, spații auxiliare etc). „Sperăm să ne revedem cât mai curând, în condiții de maximă securitate!”, scriu cei de la TAD.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate