.

Stagii pentru tinerii români la Parlamentul European. Ce condiții trebuie îndeplinite

Parlamentul European pune la dispoziție stagii pentru absolvenții de studii universitare din România.

Eurodeputatul de Cluj Daniel Buda a lansat un îndemn absolvenților de studii universitare să aplice la stagiile Robert Schuman, la Parlamentul European.
”Pentru a oferi oportunități de formare profesională și o înțelegere a activității sale, Parlamentul are un program de stagii care permite absolvenților de studii universitare cu vârsta de peste 18 ani, să vadă ce înseamnă o carieră în UE. În fiecare an 21,000 de persoane aplică pentru stagii la Parlamentul European și 500 dintre aceștia sunt selectați”, a spus Buda.
Solicitanții de stagiu la Parlamentul European trebuie:
↗️ să aibă vârsta de peste 18 ani,
↗️ să îndeplinească cerința lingvistică,
↗️ să dețină o diplomă universitară,
↗️ să nu fi lucrat mai mult de două luni consecutive într-o instituție sau organism UE,
↗️ să nu fi efectuat o vizită de studiu la secretariatul Parlamentului European cu șase luni înainte de începerea stagiului.
Pentru a aplica la stagiile Robert Schuman, la Parlamentul European, cei interesați pot să acceseze site-ul https://ep-stages.gestmax.eu/…/place-of-assignment….
Cei care vor fi selectați pentru completarea stagiului, vor avea posibilitatea de a lucra în Parlament în lunile martie-iulie.
”Recomand o carieră în instituțiile europene deoarece prin munca depusă, tinerii au șansa să îmbunătățească viețile a peste cinci sute de milioane de cetățeni europeni, să aducă o schimbare în Europa!”, a conchis Buda./www.cluj24.ro
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate