.

Suspiciune de coronavirus la Reșița

La Spitalul Județean de Urgență din Reșița s-a prezentat ieri noapte un bărbat ce acuza o stare de rău generală.

Acesta le-a spus medicilor că de câteva zile are febră și tușește sec. El le-a povestit medicilor de la UPU că de câteva zile s-a întors din Germania, unde a lucrat ca asistent medical.

Bărbatul de 25 de ani a intrat în contact în Germania cu un bolnav de coronavirus. Conform protocolului, bărbatul a fost izolat imediat și transportat, cu o mașină specială de transport contaminați, la Clinica de boli infecțioase din Timișoara. Acolo, bărbatului i se vor face testele specifice acestei boli și vă fi ținut sub observație.

La această dată, în România, avem sub observație medicală peste 120 de persoane care au intrat în contact într-un mod sau altul cu persoane asupra cărora planează suspiciunea că ar fi infectați, sau au venit din China ori din alte zona în care boala a fost confirmată.

China raportează, în această dimineață, cea mai scăzută rată a noilor decese și îmbolnăviri cauzate de coronavirus de la momentul izbucnirii epidemiei, ceea ce dă speranțe că aceasta ar putea fi ținută sub control.

Sunt peste 44.000 de îmbolnăviri, dintre care 2.000 au fost înregistrate ieri. Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.107.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate