Târgul de Paști din Sibiu, anulat pentru al doilea an consecutiv

Primul eveniment de amploare din acest an care urma să se desfășoare în Piața Mare din Sibiu a fost anulat pentru siguranța și sănătatea turiștilor, precum și a locuitorilor orașului.  Dacă Târgul de Paști de anul trecut a fost anulat din cauza Summit-ului UE, în acest an acesta va fi anulat din cauza virsului Covid-19.

Târgul de Paști din Sibiu urma să își deschidă porțile începând cu data de 10 aprilie, desfășurându-se pe o perioadă de 12 zile. Ediția 2020 urma să reunească cei mai mulți expozanți de până acum. Cele 50 de căsuțe trebuia să le ofere sibienilor și turiștilor produse specifice acestei sărbători. În centrul Târgului ar fi fost amenajată o zonă de agrement care ar fi inclus un carusel tradițional, un trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă.

“În urma limitării organizării de evenimente publice, Târgul de Paști de la Sibiu se va anula. Expozanților care s-au înscris le vor fi returnate sumele aferente taxei de participare.”, a declarat pentru Sibiul în Imagini Andrei Drăgan, organizatorul Târgaului de Paști.

Prima ediţie a Târgului de Paşti a avut loc la Sibiu în perioada 26 martie – 6 aprilie 2010./https://sibiulinimagini.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate