Teren nou de sport multifuncțional la Colegiul Economic Emanuil Gojdu

Un nou teren de sport multifuncțional este amenajat la Școala Gimnazială nr. 7 din municipiul Hunedoara – Colegiul Economic Emanuil Gojdu.

Sportul și educația fizică contribuie la dezvoltarea fizică armonioasă, menținerea stării de sănătate și întărirea spiritului de echipă și a celui de competiție a copiilor.
Tinerii din orașul nostru au nevoie de sport și de educație. Actuala administrație a investit în aceste două direcții ori de câte ori a fost posibil. În Hunedoara au fost construite 7 terenuri de sport, în apropierea instituțiilor de învățământ.
Un teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic va fi amplasat în incinta unității de învățământ Școala Gimnazială nr. 7 de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Hunedoara, din cadrul Colegiului Economic Emanuil Gojdu.
Terenul de sport va avea o suprafață de 1.125 mp și următoarele caracteristici:
• teren de sport minifotbal/ handbal: 20x40m în interiorul liniilor de joc, cu un spațiu de siguranță de 2,5m, dispus perimetral;
• împrejmuire perimetrală a terenului cu stâlpi metalici cu înălțimea de 4-6 m și panouri de gard zincat 2×2,5m;
• gazon artificial multisport, certificat de federațiile sportive internaționale;
• 2 porți prevăzute cu plase și accesorii de prindere;
• instalație de iluminat nocturn.
Contractul pentru realizarea acestui obiectiv de investiție are valoarea de 284.553,16 lei, TVA inclus.
„Investim în educație, investim în sport, investim în tinerii din municipiul Hunedoara. După acest an greu, și sunt sigur că nu le este ușor, elevii se vor întoarce la școală și își vor dori să facă sport, să alerge, să se joace. Noi încercăm să le facem viața mai ușoară și prin construirea acestor terenuri de sport multifuncționale, pe de o parte și prin renovarea unităților de învățământ, pe de alta”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.