.

Tinere racolate de o reţea de proxeneţi

O grupare de proxeneţi a fost destructurată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Timişoara.

Oamenii legii au efectuat un număr de cinci percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Hunedoara, dintre care patru în oraşul Petrila şi una în localitatea Cimpa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

„În cauză s-a reţinut faptul că, începînd cu anul 2019, un număr de patru suspecţi, au constituit un grup infracţional organizat, avînd drept obiect racolarea de tinere provenind din  medii dezavantajoase social şi financiar, pe care le-a determinat prin metoda  “loverboy” urmată de acte de ameninţare, să practice prostituţia în apratamente închiriate în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, în interesul lor financiar”, a informat DIICOT.

Pentru a-şi asigura afacerea, suspecţii au racolat clienţi interesaţi de întreţinerea de relaţii sexuale, prin intermediul unei platforme online de publicitate, unde au postat mai multe anunţuri prin care ofereau servicii sexuale cu acestea, anunţuri însoţite de fotografii în ipostaze erotice.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 10 persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate