.

Toate secțiile ATI din județ, verificate din ordin al prefectului

Toate secțiile ATI din județul Hunedoara sunt verificate în aceste zile, în urma acestor controale urmând a fi elaborat un plan de conformare. ​

În urma unui ordin al prefectului județului Hunedoara, Călin-Petru Marian, echipe mixte de verificare și control, formate din specialiști de la I.S.U, D.S.P. și I.S.C.I.R, verifică situația din punct de vedere tehnic și sanitar în care se desfășoară activitatea medicală la secțiile ATI.

Acțiunea are loc în urma deciziei premierului Ludovic Orban care a stabilit împreună cu reprezentanți ai mai multor ministere, un „Plan de verificări” la toate spitalele din țară, având ca scop final desfășurarea în condiții de siguranță maximă a actului medical.

Primul ministru a precizat că: „În urma acestor controale, o să existe un plan de conformare care va fi adus la cunoştinţa managerilor spitalelor. Orice lucrare de reparaţie, de achiziţii, orice modernizare necesară va fi inclusă în acest plan de conformare”.

În județul Hunedoara au fost verificate până în această dimineață, secțiile de terapie intensivă de la spitalele din Deva, Hunedoara, Brad și Hațeg, iar astăzi și mîine, echipele de control și verificare își desfășoară activitatea la spitalele din Petroșani și Lupeni.

Un raport final al acestor verificări va fi transmis Instituției Prefectului imediat ce acțiunea va fi finalizată.

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. In 6 Decembrie vot pentru Libertate si Democratie

    Sistemul de sanatate este in pragul colapsului si Pristandalele au tabarat pe populatie cu tot felul de restrictii si controale care au un singur scop: sa-si arate muschii pentru a tine oamenii sub presiune pana la alegeri. Dupa care, daca va castiga alegerile, PNL va impune starea de urgenta si un regim de austeritate cum nu a mai fost. Plus un imprumut inrobitor la FMI care nu accepta maririle de salarii, pensii si alocatii. Atentie mare deci la votul din 6 Decembrie !

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate