.

 Traian  Mărcuş, primarul Comunei Buceş – apel la solidaritate!

Primarul  Comunei Buceş , Traian Achim – Mărcuș  a lansat un apel la solidaritate către toți aleșii din tară – parlamentari,  președinti de consilii judeteane vicepreşedinti, prefecţi, suprefecţi, primari, viceprimari, precum şi către directorii din direcțiile deconcentrate, mai puţin acelora din sistemul sanitar, de a face donații din salarii pentru achiziționarea de materiale sanitare – măști,  combinezoane de protecție, aparatură medical, alte materiale de uz sanitar necesare în această perioadă  de combatere a coronavirusului.

De, asemenea propune o reducere a salariilor din aparatul administrativ cu 50 % pentru perioada de pandemie, întrucât volumul de muncă  este  extrem  de redus, se plătesc mulţi bani fără a se justifica plata acestora, în comparaţie cu mediul privat, care este forţat să trimită oamenii în şomaj.

Apelul a  fost făcut, imediat după ce edilul din Buceș şi-a donat salariul pe luna martie unităţii de salvare din Brad.

Partajează această știre

This Post Has 2 Comments

  1. carmen

    În administrația publică, salariul pe luna martie se ia în luna aprilie. Ca atare în acest moment salariul aferent lunii martie nu a fost încasat de către angajați. Donația a fost în avans?

  2. Arad 1

    Alo … banii incasati in luna martie au fost donati, comentariul tau nu isi are rostul in situatia asta, tu #desteapto ai donat ceva?

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate