.

Un hunedorean s-a ales cu dosar penal pentru injurii aduse tatălui şi distrugere de bunuri

În data de 18.11.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din municipiul Hunedoara, un bărbat în vârstă de 67 de ani are discuţii în contradictoriu cu fiul său, în vârstă de 32 de ani.

Hunedoreanul în vârstă de 67 de ani le-a declarat poliţiştii care s-au deplasat la fața locului faptul că este în conflict cu fiul său, care a venit la ușa locuinței sale și i-a lovit-o cu un corp dur (îndoind-o în mai multe locuri) şi i-a adresat injurii.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Totodată, la data de 19.11.2020, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 32 de ani, după ce tatăl acestuia a sesizat din nou Poliția Municipiului Hunedoara cu privire la faptul că fiul său s-a deplasat la ușa  locuinței, unde i-a adresat injurii și a încercat să intre în apartament.

De această dată, bărbatul va fi cercetat şi pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecție, întrucât faţă de acesta  Judecătoria Hunedoara a emis un ordin de protecție  pe o perioadă de 6 luni (cu începere din data de 19.11.2020).

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă  Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate