.

Un medic dăruit profesiei: Calm, răbdare şi înţelegere în relaţia cu pacienţii

Medicul urolog, Ștefan NEGOIȚĂ, de la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara este unul dintre tinerii veniți în orașul de pe Cerna cu gândul afirmării în activitatea profesională.

La propunerea fostului maistru la Uzina de Preparare din Teliucu Inferior, Ioan Goleșie, din satul Cinciș-Cerna, tratat cu mult profesionalism de medicul NEGOIȚĂ, încercăm să creionăm câteva aprecieri ale pacienților adresate respectivului medic urolog.

Pe acest fond, maistrul Ioan Goleșie a concluzionat: „Medicul NEGOIȚĂ, prin dăruirea față de meseria aleasă, contribuie în fiecare zi la sănătatea pacienților și îmbunătățirea calității vieții acestora.

Prin tot ce face, consultații și intervenții chirurgicale, prin discuțiile sincere cu pacienții, se dovedește a fi medicul dornic în a-și cimenta valoarea profesională, pe fondul responsabilității.

Ascultă, înțelege și tratează cu mult profesionalism pe fiecare pacient în parte.”

… Am discutat și cu alți pacienți, dar au dorit să le rămână în anonimat identitatea, acceptând doar inițialele numelui și prenumelui. Aceștia au fost:

H. Orăștie: „Meseria medicului NEGOIȚĂ cere o imensă responsabilitate. De fiecare dată știe să se apropie de pacienți, de inima și durerea acestora, ajutându-i la menținerea sănătății. Pentru dânsul bolnavul înseamnă aproapele său pe care-l face să creadă în vindecare și însănătoșire.”

V. Hunedoara: Tangența mea cu medicul NEGOIȚĂ m-a făcut să înțeleg că întregul său destin este o călătorie pornită pe cărările ce duc la însănătoșirea noastră, a pacienților. Este medicul care știe să dovedească în relația cu pacienții mult calm, răbdare și profesionalism.”

H. Hațeg: „Este mereu în slujba omului bolnav aflat în suferință urologică. Știe să implementeze cu pasiune cunoștințele sale profesionale, dovedind o apropiere sinceră față de omul bolnav și suferința acestuia.”

Au consemnat Ioan Vlad și Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate