Valori ridicate de trafic pe DN1, Ploieşti-Braşov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt în creștere pe DN 1 Ploiești-Brașov, fiind coloană în mișcare de la kilometrul 102, localitatea Nistorești, până la intrare în orașul Comarnic, kilometrul 107. De  asemenea, se circulă în condiții de aglomerație și pe tronsonul kilometric 127+500 – 131, stațiunea Bușteni.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru autoturisme, rutele alternative la DN 1 București – Ploiești – Brașov sunt următoarele:

– DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov;

– DN 73 Pitești – Câmpulung – Râșnov;

– Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 – Râșnov;

– București – Târgoviște -DN 71 Sinaia.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale./www.politiaromana.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.