.

Vești bune pentru sportivii olimpici

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român ,aflat în vizită la Baza Olimpică de la Snagov, unde se pregătesc loturile olimpice de canotaj ale României, împreună cu Ministrului Tineretului și Sportului Ionut Stroe și cu președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, i-a informat pe sportivi că indemnizatiile olimpice, reduse pe perioada pandemiei de coronavirus, revin la procentajul maxim.

Preşedintele COSR i-a asi­gurat pe canotorii din lotu­rile olimpice ale României că siguranța sportivilor se află pe primul plan al forului olimpic. ”Atenția noastră se în­dreaptă către voi, către sportivi! Vrem să fiți sănătoși, liniştiți și multumiți ca să vă antrenați pentru a urca pe podiumul olimpic!”, a spus Mihai Covaliu.
Vestea i-a bucurat pe toți sportivii cantonați la Sna­gov: ”Dumneavoastră sunteți campion olimpic și știți cum e să te antrenezi cu mintea și sufletul liniștite!”, i-a spus lui Mihai Covaliu, canotorul Ci­pri­an Tudosa, unul dintre medaliaţii mondiali şi europeni, iar Gianina Beleaga le-a mulţumit oficialilor pentru eforturile făcute de a se asigura condiții excelente de pregătire pentru canotorii din loturile naționale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate