.

Veţel: Asfaltări şi reţele de apă finalizate

Mai multe proiecte de interes local, care vin în sprijinul creşterii calităţii vieţii oamenilor, sunt în plină derulare în comuna Veţel. Se lucrează la asfaltări de drumuri, reţele de apă şi canalizare.

Potrivit primarului Ioan Henţiu, lucrările de asfaltare la drumurile din satele Veţel şi Herepeia sunt finalizate, fiind vorba de tronsoane în lungime de cinci kilometri.

„Specialiştii Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) au efectuat o verificare a lucrărilor pentru a ne vira o ultimă tranşă de bani pe acest proiect. Lucrările s-au încheiat şi s-a făcut recepţia acestora. A fost un proiect care s-a derulat fără probleme pe o lungime de 5,78 kilometri”, a afirmat primarul Ioan Henţiu.

Un alt proiect se referă la alimentarea cu apă a satelor Bretelin şi Căoi. Proiectul este gata, însă oamenii vor beneficia de apă la reţea în momentul în care infrastructura va fi predată operatorului regional Apa Prod Deva.

„Aşteptăm să vină reprezentanţii Apa Prod, să pună reţeaua în funcţiune pentru că până lucrarea nu este finalizată nu putem deschide alimentarea cu apă. Estimez că zona Bretelin va fi funcţională în foarte scurt timp”, a arătat primarul comunei Veţel, Ioan Henţiu.

Şi pentru că iarna bate la uşă, administraţia locală a început pregătirile utilajelor necesare la operaţiunile de curăţare şi deszăpezire a drumurilor. Pe lângă verificările tehnice, se reface stocul de material antiderapant pentru ca prima zăpadă să nu fie o problemă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate