.

Veţel : Au început lucrările la sala de sport a şcolii

Proiectul este finanţat de Compania Naţională de Investiţii.

Locuitorii comunei Veţel, şi în special elevii, se vor putea bucura, nu peste multă vreme, de facilităţile pe care le oferă o sală de sport, graţie unui nou proiect de investiţii pe care îl pune în practică administraţia locală. Este vorba de construirea unei săli de sport la şcoala din comună, proiectul fiind unul cu mai multe funcţiuni.

Sala de sport va avea o suprafaţă de 1.030 mp şi va permite practicarea mai multor discipline cum sunt fotbalul, tenisul, handbalul, voleiul şi baschetul. Spaţiul va fi prevăzut cu vestiare de schimb, un oficiu şi duşuri.

Pentru iubitorii sportului, ca spectacol, sala va avea o tribună cu 102 locuri, grupuri sanitare, locuri de parcare, alei de acces pentru pietoni şi maşini.

“Obiectivul de investiție, în valoare de 6.479.584 lei, este finanțat de către Compania Națională de Investiții, cheltuielile privind asigurarea tuturor utilităților, branșamente și racorduri la utilități, sunt finanțate din bugetul local al comunei Vețel”, a precizat primarul comunei Veţel Ioan Henţiu.

Reales în funcţie pentru un nou mandate de patru ani, primarul Ioan Henţiu le-a mulţumit cetăţenilor pentru încrederea şi susţinerea acordată în continuarea proiectelor începute, dar şi în deschiderea unor noi investiţii publice.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate