.

Vizită de lucru pe drumurile județene

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, împreună cu angajați ai Serviciului Administrare Drumuri din cadrul Consiliului Județean Hunedoara, au efectuat joi, 23 aprilie 2020, o vizită de lucru pe sectoarele de drumuri județene unde urmează să fie demarate lucrări de întreținere.

Astfel, au fost stabilite prioritățile în zonele Geoagiu, Hărău, Certej și Băița, iar în prezent se stabilesc pozițiile kilometrice în zonele identificate.

„Împreună cu primarul orașului Geoagiu și cu constructorul am analizat situația drumurilor din extravilan. Sperăm cu toții, ca odată trecută pandemia, stațiunea Geoagiu Băi să fie din nou căutată de turiști în perioada sezonului estival. O altă vizită de lucru a avut loc în comuna Hărău, unde am stabilit, de asemenea, lucrările prioritare de pe drumurile județene din Hărău și Certej. Tot pentru demersuri privind demararea șantierelor pe drumuri județene am discutat cu primarul comunei Băița și cu constructorul”, a declarat Costel Avram.

Reamintim că, la mijlocul acestei luni, s-au semnat acordurile cadru pentru lucrări de întreținere pe timp de vară pe rețeaua de drumuri și poduri aflate în administrare, pe o perioadă de 4 ani.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate