.

Vrem sa fim români în România  

Măsuri împotriva populației, împotriva românilor, împotriva României, ce sunt puse în aplicare de cozile noastre de topor, adevărat ale noastre, nu ale altora, cum ne place să dăm vina de fiecare dată, pentru că ne-am transformat într-o masă inertă, manevrabilă, lașă, o formă abdatată al sclavului de epocă modernă.

Poate suntem responsabili de ceea ce trăim noi toți, pentru că am uitat să spunem NU, să gândim cu propria noastră conștiință, acceptăm tot ce ne este servit prin massmedia, prin online, fără să verificăm măcar o dată ceea ce primim frumos ambalat în cuvinte meșteșugite.

Poate este o coincidență faptul că măsurile de restricție se iau odată cu începerea campaniei pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, dar cine are de câștigat în afară de cei aflați la butoanele puterii, care pot informa sau dezimforma după bunul plac populația, care transformă totul într-o caricatură de campanie, a lor, culmea pentru care primesc fonduri de la stat, de la ei pentru ei.

Măsuri de restricție a circulației, oare pentru cine, pentru ei nu, ei au girofare, au linii securizate, au servicii specializate de asigurare a propriilor nevoi. Se întâlnesc în spații închise, în sedii de partid, de guvern, de protocol, noi ceilalți decât în propriile locuințe, fără socializare, fără și fără, doar cu frică, frică de a vorbii, de a gândii, de a respira aerul infectat de ei.

Măsuri de protecție a infestării cu un virus inodor, ascuns în spații comune pentru populație, în piețe, în restaurante, moluri, săli de teatru și cinematografe, în biblioteci, stadioane, oriunde oamenii pot scimba idei, gănduri, nevoi personale, periculoase pentru noua ordine, pentru noii stăpâni, care trebuiesc închise, falimentate chiar desființate dacă ar fi posibil.

De ce, pentru ce, cum, întrebări la care nimeni nu răspunde, ne este livrat același șablon, pericolul infestării cu puiul satanei, care se cheamă ”FRICA” de fapt frica de a trăii, frica de a găndii, frica de supraviețuii.

În loc să facem ceea ce trebuie pentru oameni, să investim în stiință, în cunoaștere, în studiu, pentru realizarea unor medicamente și vaccinuri proprii, necesare atăt în timp de pace căt și în timp de război, reprezentative pentru locul unde ne aflăm, pentru populația noastră, am desființat instituții, servicii și industrii.

Cheltuim ceea ce nu producem, ne împrumutăm pentru orice, dar nu investim în tatamente și materiale necesare menținerii vieții oamenilor, cheltuim pentru asigurarea unor conturi personale și ale unor multinaționale cu interese îndoielnice, chiar ostile României, poporului nostru, al românilor, câți mai suntem.

Avem Guvern, avem Președinte, Români de alte naționalități, toți patrioți, pentru România trup și suflet, dar oare unde se află, unde se găsește acel suflet, noi nu îl simțim nici în trup, nici material, pentru că nu este așa, să nu fim ipocriți și trebuie să recunoaștem că totul trece prin stomac, prin cheltuielile pentru sănătatea familiei (celula de bază a societății după unii) pentru supraviețuirea zilnică.

Nu pentru cei care sunt la guvernare de treizeci de ani și care se rotesc ori de căte ori este nevoie (au învățat bine lecția cu rotirea cadrelor, chiar au dus la alt nivel, mult superior, față de cei de la care au primit învățături), la vremuri noi tot noi.

Avem aleși locali care reprezintă statul român, ROMÂNIA, dar nu sunt cetățeni români, au doar domiciliul sau reședința în România, oare este normal, este sănătos pentru noi poporul român, reprezintă ei interesele României, ale românilor, chiar atăt de bine intenționați sunt ei pentru binele poporului nostru, se sacrifică ei pentru bunăstarea noastră, a romănilor.

Întrebări pe care orice cetățean român ar trebuii să le pună, fără a fi socotiți antieuropeni (poate că noi ROMÂNII suntem trăitori în europa mai înainte ca alții să stie că există ca popor), sau împotriva altor naționalități trăitoare pe pământ ROMÂNESC, pentru că da sunt naționalist și reprezint un partid naționalist și nu am decăt dorința de a fi ROMĂN ÎN ROMÂNIA, de a trăii fară FRICĂ pentru țara mea, pentru familia mea, pentru mine, pentru ziua de măine.

NEGOIȚĂ  Alexandru Toma,

Vicepresedinte  PRM Hunedoara

Candidat pentru SENAT

Comandat de Partidul România Mare Hunedoara. Executat de Accent Media SRL. Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar: 11200014

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate