.

Aţi văzut-o? A plecat de-acasă după apă şi nu s-a mai întors

La data de 11.01.2020, în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Hateg au fost sesizați de o femeie din comuna Baru despre faptul că, în jurul orei 18:00, fiica sa, ZOAMONȚI IRINA-NICOLETA-LIVIA (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă  împreună cu o tânără de 25 de ani (concubina fratelui său, cu același domiciliu),  pentru a aduce apă de la pompa din Gara Baru,  însă nu s-au mai întors.

Semnalmentele minorei sunt: înălțime aproximativ 1,50 m, circa 50 kg., păr negru, lung și bogat, fața rotundă,ochi căprui, nas drept, gura mijlocie, ten măsliniu,  nu prezintă semne particulare sau tatuaje, iar la momentul plecării purta geacă de fâș roz, pantaloni de jeans albastru deschis și încălțăminte sport, de culoare maro.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi investigative şi de căutare, în scopul depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să sesizeze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate