Care este situaţia traficului în ţară, joi, 7 ianuarie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Ninsori ușoare se înregistrează acum în zona înaltă, de munte a județelor ArgeșGorjVâlceaClujBihorMaramureșAlba și Suceava, fără probleme în ceea ce privește circulația auto.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață pe mai multe artere rutiere din județele MehedințiMaramureș, Harghita, BotoșaniIași și Neamț.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță între vehicule, să folosească pe timpul zilei luminile de întâlnire și să nu efectueze manevre periculoase la volan. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă. /www.infotrafic.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.