HOROSCOP 2021: previziuni astrologice pentru toate zodiile

Anul 2021 este unul dintre cei mai aparte din punct de vedere astrologic, pentru că aduce aspecte puternice, iar fiecare zodie în felul ei, va resimți efectele acestor fenomenelor astrale care vor avea loc pe parcursul anului.

Eclipsele din 26 mai și 4 decembrie vor avea o influență importantă, iar în perioada septembrie – octombrie se vor resimți anumite schimbări la nivel mental.

Concentrarea și studiul vor ajunge la apogeu între 31 ianuarie – 20 februarie, 30 mai – 23 iunie și 27 septembrie – 18 octombrie 2021. În mai – iunie 2021 există perioade dificile care vor fi marcate de depresie și tristețe.

Ca de obicei, anumite zodii sunt mai avantajate, în timp ce alți nativi au parte de ghinioane. Totuși, vor exista perioade și perioade, care vor echilibra situația în fiecare lună.

Iată horoscopul pentru anul 2021 pentru toate cele 12 semne zodiacale:

BERBEC 2021

Horoscop 2021 pentru Berbec

Un an cu energii benefice.2021 va fi un an plin și încărcat pentru tine în ceea ce privește viața profesională.

Te vei concentra foarte mult asupra carierei deoarece vei avea multă inspirație, vei întâlni oameni importanți dispuși să te ajute să îți urmezi visurile și vei avea numeroase oportunități de care îți vei dori să profiți.

Ai încredere în tine, acesta va fi cel mai bun an din ultimii pentru tine.

Vorbim despre o mare evoluție pe plan intelectual și spiritual. Te poți aștepta la dorințe împlinite, în 2021, dar va trebui să îți concentrezi eforturile în acest sens. Vei sta foarte bine cu banii și vei reuși să îți achiziționezi tot ce vrei.

În 2021, abia spre final de an, ar putea să se ivească anumite conflicte ce îți vor zdruncina sufletul.

TAUR 2021

Horoscop 2021 pentru Taur înseamnă schimbare.

Va începe un an cu un impact uriaș asupra sentimentelor tale, iar cei care au un partener de viață vor duce relația la alt nivel. Cei necuplați vor avea un an benefic, de asemenea.

Ești pregătită să îți întâlnești sufletul pereche? 2021 vine cu cele mai frumoase surprize pe planul iubirii. Acesta este anul în care descoperi ce înseamnă să iubești cu adevărat, să fii într-o relație cu adevărat frumoasă și să trăiești cum nu ai mai făcut-o până acum.

Și pe plan profesional se anunță bucurii importante și lecții majore, care te vor duce într-un punct al evoluției tale. Nu sunt excluse nici avansările la serviciu, sau schimbarea cu totul a profesiei. În special lunile de vară vor aduce reușite mari.

În toamnă, te vei dedica cu totul unui proiect ce îți va asigura stabilitate și bucurie. Nu neglija sănătatea în anul viitor.

GEMENI 2021

Horoscop 2021 pentru Gemeni un an marcant pentru viitorul lor.

Următoarele 12 luni îți vor asigura un start pentru următoarea perioadă. Chiar dacă nu îți va fi ușor, și vei suferi destul de mult, vei vedea, la final, că există și o răsplată pentru asta.

Anul 2021 vine cu multă răbdare pentru tine. În prima parte a anului vei avea de dus câteva lupte importante pe plan profesional; pune totul în balanță și nu lua decizii grăbite. Ai încredere în tine și ascultă-ți intuiția.

Jumătatea anului va fi una interesantă deoarece te va scoate mult din zona de confort și îți va permite să experimentezi. Vei avea parte de experienţe de neuitat.

Este un an care îți va asigura creșterea și evoluția personală, prin care vei obține recunoașterea mult visată. Prin lecții dure, anul îți va arăta că e esențial să te concentrezi să pe propria persoană.

Vor apărea și anumite probleme de sănătate, care vor reprezenta și ele un semnal de alarmă, pentru a fi mai atent la propriile nevoi, în special ale corpului tău fizic. Nu neglija, totuși, partea spirituală, spre care te vei orienta spre primăvară, când vei simți nevoia de cultură, călătorii.

RAC 2021

Horoscop 2021: un an liniștit. Dacă până acum ai simțit nevoia să lupți și să tragi foarte mult pentru a primi ce meriți, 2021 va veni ca o pătură care va așterne liniștea în viața ta.

2021 este anul în care lucrezi cel mai mult la tine. Profită de faptul că lucrurile evoluează frumos pe plan profesional și concentrează-ți atenția asupra propriei persoane – ai 365 de zile la dispoziție să te redescoperi, să îți dai seama cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viață, ce te face fericită.

Aşadar, cei născuţi în zodia Racului vor afla care este drumul pe care vor să meargă mai departe

Vei decide să te preocupi de sănătate, să ai o deschidere pentru tot ce e nou și special. Vei lupta cu tine pentru a-ți acorda clipe de relaxare și uneori vei da cu piciorul bucuriilor, pentru că nu le vei recunoaște cu ușurință. Vei primi lecții de spiritualitate, înspre toamna anului 2021.

Chiar dacă e un an destul de greu, te poți aștepta la surprize plăcute pe plan financiar. Nu îți vei mai bate capul pentru bani, vor veni ei către tine.

LEU 2021

Horoscop 2021 pentru Leu aduce aventură.

Ești pregătită pentru an de foc şi plin de aventură? 2021 te va scoate foarte mult din zona de confort, te va face să experimentezi, să ai încredere în tine, să devii puternică și să îți dai seama că nimeni (și nimic) nu te poate doborî.

Cel mai important, 2021 îți va aduce curajul de a lupta pentru ce îți dorești și de a face tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Aventura se va concretiza pe planul iubirii. Chiar și cei care au parte de o relație de ani de zile, vor avea parte de o schimbare în bine, către o poveste de iubire din ce în ce mai intensă și mai frumoasă. Evident, și cei singuri au porțile deschise către marea dragoste.

În primăvară, apar pentru tine schimbări, pe parte creativă, dar și pe parte de familie. Se vor tria anumite relații, sau pot să apară copii.

Îndrăznește cât de mult poți și depășește cât mai mult limitele, pentru că aceste lucruri îți vor asigura succesul.

FECIOARĂ 2021

Horoscopul 2021 pentru Fecioare nu anunță perioade bune. Cel puțin la începutul anului, Fecioarele vor fi puse în tot felul de situații neplăcute, mai ales pe planul serviciului.

2021 îți va aduce mult curaj în ceea ce privește viața profesională. Încerci să îți duci la bun sfârșit toate proiectele ambițioase începute în 2020 astfel încât să faci câteva schimbări necesare în carieră.

Ai încredere în tine și te lași condusă de intuiție pentru că de data aceasta știi cu adevărat ce îți dorești de la viitor.

Concentrarea ta va fi în mare parte pe plan profesional, fiind un an care te va responsabiliza. Totuși, vin și lecții benefice pentru viitor. Spre finalul anului, greutățile se transformă în lucruri bune, în zâmbete și împliniri.

Tot spre final de an, vin și mari surprize pe planul iubirii și vei avea parte de bucurii în acest sens.

BALANȚĂ 2021

Horoscop 2021 Balanță: vei avea parte de dezvoltare. Oamenii te vor aprecia mai mult decât de obicei și vei simți recunoașterea eforturilor tale.

Astrele sunt foarte generoase cu tine și îți aduc multă liniște în suflet. Îndreaptă-ți atenția asupra vieții sentimentale deoarece ai șansă să lucrezi la relația pe care o ai cu partenerul de cuplu astfel încât amândoi să fiți în cel mai bun punct de până acum.

Dacă ești încă singur(ă), Cupidon are deja săgeata pregătită, doar așteaptă momentul potrivit pentru a-ţi pregăti o surpriză de excepţie.

În sfârșit, percepi că ți s-au luat anumite greutăți de pe umeri, pe care le-ai purtat ani de zile. Vei avea noroc la bani în prima parte a anului, până înspre primăvară.

Declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei, nu neapărat din partea partenerilor din relația de cuplu, ci și din familie sau din partea prietenilor.

SCORPION 2021

Horoscop 2021 Scorpion: un an greu, în care te autosabotezi. Până la finalul lunii iulie, vei avea parte de o mulțime de lecții de personalitate, în care te vei ancora mult de trecut.

Astrele îți oferă posibilitatea de a face câteva schimbări importante pe plan profesional. Doar în acest an ai ocazia să îți îmbunătățești finanțele și să pui în ordine fiecare etapă a drumului tău către succes astfel încât să începi să te apuci de treaba și să faci pași pentru a vedea și rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp.

Ai încredere în tine, ești acolo unde trebuie să fii

Iar acest an va veni drept în sufletul tău, pentru a renaște, precum o pasăre Phoenix din cenușă. Iar pentru a ajunge în cenușă, evident trebuie să arzi. Vei arde pe plan profesional, muncind mult peste limite și vei arde și pe plan sentimental, luptând tu cu tine.

La începutul anului și în perioada toamnei, fii atent la sănătate, care poate fi destul de fragilă. Pentru cei singuri, 2021 aduce o mare pasiune în vară.

SĂGETĂTOR 2021

Horoscop 2021 Săgetător: un an al extremelor. O să ai perioade foarte foarte agitate, dar și perioade extrem de liniștite.

2021 va aduce oameni noi, cu un suflet frumos, în viața ta. Ești pregătită să îi întâlnești, să creezi noi conexiuni, să fii fericită și să începi o nouă etapă a vieții tale? Renunță la barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a nu fi rănită.

Concluzia este următoare: permite-ți să fii vulnerabilă pentru că doar așa vei forma relații sănătoase.

O să te concentrezi deopotrivă pe planul pragmatismului, dar și pe cel al spiritualității. Vei balansa cumva viața personală, a familiei și a relațiilor, cu investiții majore în casă, în mașină, și birocrație. Pe plan financiar vei sta bine.

În lunile de vară, ai grijă de sănătatea ta și nu uita de planul psihic, unde trebuie să alungi toxicitatea și energiile negative.

CAPRICORN 2021

Horoscop 2021 Capricorn: bucurii, dar și oboseală. Cel puțin începutul de an va aduce o mare nevoie de odihnă. E normal, te resimți după un 2020 destul de greu.

2021 va fi un an destul de liniștit pentru tine. Nu se vor întâmpla multe lucruri importante, însă nici nu ai nevoie. Tot ce îți dorești în această perioadă este rutina – o viață constantă la care să te adaptezi și de care să te bucuri.

S-au întâmplat mult prea multe pentru tine în ultima perioadă și nu mai ai nevoie de nicio aventură. Aşadar, 2021 va fi un an perfect pentru tine.

Îți vei obloji rănile și vei lucra foarte mult pe două planuri: al sănătății și al banilor. Acestea vor fi cele două mari priorități ale următoarelor 12 luni și vor merge mână-n mână.

E esențial să nu neglijezi planul familiei, în special al copiilor, dacă există.

VĂRSĂTOR 2021

Horoscopul 2021 pentru Vărsător anunță maturizare pe toate planurile. Vor apărea anumite surprize, unele chiar neplăcute, dar care vor fi doar calea spre anumite realizări ale tale.

Lucruri frumoase se întâmplă pentru tine în anul 2021. Pe plan sentimental te simți pregătită să faci o schimbare – discuțiile cu partenerul de cuplu devin tot mai serioase în prima jumătate a anului și cu siguranță veți ajunge amândoi la aceeași concluzie. Prin urmare, nu este exclus să alegeţi să faceți pasul cel mare.

Vei pune mare preț pe vacanțe și relaxare în acest nou an, după ce ai avut destul de multe probleme la serviciu, financiare și de sănătate.

Ești unul dintre cei mai norocoși nativi ai anului nou, care vei primi doar ce mai bun de la 2021, bucură-te de tot ce are să-ți ofere!

PEȘTI 2021

Horoscop 2021 Pești: anul lecțiilor de viață. Oricât de clișeic sună, te vei concentra mult pe sănătate și familie. Vei continua ceea ce ai făcut anul trecut, prin a te pune pe primul loc.

Nu mai sta pe gânduri, acționează. În anul 2021 trebuie să îți iei inima în dinți și să faci schimbări importante în carieră; astrele sunt de partea ta și te ajută foarte mult, scoțându-ți în cale oportunități frumoase de care ar fi bine să profiți.

Şi încă ceva: Nu uita să fii mereu deschisă, să îți dorești să experimentezi și să înveți lucruri noi atunci când vine vorba de propunerile făcute și investițiile financiare.

O să faci schimbări și în casă, dar și în suflet, curățându-te de energii negative. Va fi un an bun pentru cursuri și educație. Vei vedea care e misiunea ta reală și vei înțelege ce trebuie să faci în viitor.

Sănătatea ta este importantă și fragilă în acest an, poți apela la remedii și la trucuri de profilaxie naturiste.

Surse: kudika.ro / Air24.ro

foto: Pixabay/ Gerald

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate