.

IMPORTANT! În atenția beneficiarilor de GRANTURI pentru capital de lucru și pentru investiții, acordate IMM-urilor

AccentMedia.ro oferă firmelor beneficiare ale Granturilor pentru capital de lucru (Măsura 2) și pentru investiții (Măsura 3) acordate IMM-urilor din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENŢĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, publicarea anunțurilor de demarare proiect și închidere proiect în condiții rapide, nebirocratice și foarte avantajoase.

Procedura este simplă și presupune următorii pași:

  1. Trimiteți pe e-mail la [email protected] o comandă fermă, care să conțină datele de facturare ale societății dvs. și data în care doriți publicarea, cu un telefon în prealabil la nr. 0761327773 sau 0722402044.
  2. Trimiteți pe același e-mail datele referitoare la contractul de finanțare pe care doriți sa le includeți în anunțul de demarare sau închidere proiect în format editabil (word). Noi ne vom ocupa de editarea, machetarea și pregătirea anunțului pentru publicare.
  3. După ce faceți dovada plății, anunțul se publică pe prima pagină a cotidianului online AccentMedia.ro, www.accentmedia.ro, și la rubrica Anunțuri publice.
  4. Anunțul se publică timp de 3 zile consecutiv
  5. După cele 3 zile, primiți pe e-mail un raport de difuzare și o monitorizare (printscreen-uri) pentru a face dovada publicării.

 

AccentMedia.ro  îndeplinește toate condițiile impuse de finanțator privind audiența, adresabilitatea și traficul.

Publicarea anunțurilor online este suficientă și NU este nevoie să publicați într-un ziar tipărit aceste anunțuri.

Întreaga procedură este rapidă, ieftină și acceptată de finanțator.

În plus se face exclusiv online, scutindu-vă de drumuri și expunere inutilă în condițiile sanitare actuale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate