.

Luncoiu de Jos: Reducere de 10% la plata impozitelor până la 31 martie

Locuitorii comunei Luncoiu de Jos vor beneficia de o reducere cu 10% a impozitelor locale dacă le vor achita până la data de 31 martie, în condiţiile în care administraţia locală a decis ca în acest an valorile stabilite pentru aceste taxe să rămână la nivelul din anul 2020. Singura modificare este cea impusă de lege, prin care la stabilirea impozitelor şi taxelor locale se va ţine cont de indicele de inflaţie, calculat de Institutul Naţional de Statistică, adică 3.8%.

Plata impozitelor se poate face la ghişeul primăriei, intenţia autorităţilor locale fiind extinderea la nivelul mijlocelor electronice moderne.

„Poate că reducerea de 10% nu pare una mare, dar este un mic beneficiu pentru oamenii care trăiesc mai greu. Pentru ei contează fiecare leu. De altfel, este bine de menţionat că grila de impozitare a rămas la fel ca anul trecut, valorile fiind indexate doar cu indicele de inflaţie, potrivit legii”, a menţionat primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dud.

El a arătat că anul trecut gradul de încasare a taxelor şi impozitelor locale a fost de 87%, ceea ce demonstrează seriozitatea de care au dat dovadă locuitorii comunei, dar şi personalul de specialitate din cadrul primăriei.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate