.

OPINII: Există o altă lume, a ”Noii Ordini Mondiale?”

Există două lumi? Una a Ocultei, care stăpânește totul și alta a muritorilor de rând, inclusiv a executanților lor. Totdeauna ei plătesc mai urât, dar la urmă. Toți plătim pentru faptele noastre.

DA! Sunt doua lumi. O lume a mea și o lume a lor! O lume care, datorită stresului și ordinelor primite din afară comit gafă după gafă, fără să realizeze că oamenii au început să se trezească. Prin ceea ce urmează să expun, nu îmi doresc să nu descurajez pe nimeni, dar este esențial pentru noi să înțelegem aceste lucruri. Dacă ți-aș spune că nimic din ceea ce știi nu e adevărat, dacă ți-aș spune că totul e o mare minciună, dacă ți-aș spune că…

Există ,,cineva” ce conduce umanitatea din umbră
Ei sunt arhitecții sistemului sau sistemelor ce s-au alternat pe Pământ, ei au creat sistemul financiar, lor le datorăm taxarea și impozitarea. Ei au comutat liberul arbitru de la nivel de individ, la nivel de grup (democrația), creând astfel aparența respectării liberului arbitru. Democrația înseamnă, de fapt, supunerea voinței minorității de către voința majorității, adică încălcarea liberului arbitru al celor minoritari. Ei au creat sistemul politic și modul în care cetățenii își împuternicesc niște membri ca să-i reprezinte. Văd că la noi, cum se schimba un Guvern, se schimba și interesele. Un anume ambasador cheamă pe primul-ministru la el, în loc să meargă el la Guvern, și transmite ordine pe care guvernanții trebuie să le execute. Și, atunci mă întreb, care este diferența între democrație și totalitarism. Mă uit cu un ochi în țara domniei sale și văd că haosul este mai mare decât în alte țări. Și atunci, de ce trebuie să primim ordine, iar noi doar să executam? Care este diferența între demo­crație, totalitarism și prostie? Vorbim de acel ,,guvern” din umbră sau Ordinea Mondială. Voi reda mai jos cam cu ce ne-au împroprietărit acești ,,extratereștri nevă­zuți de nimeni”. Ei au creat sistemul juridic și chiar ei ne-au dat drepturile omului!!!?? Ei au adus conceptul de persoană și, într-un mod subtil și insidios, ne-au luat drepturile de ființă vie, înlocuindu-le cu drepturile de cetățean!? Ei au alternat comunismul cu capitalismul, ei au generat războaiele, ei ne-au dezbinat și împins spre distrugerea reciprocă. Ei sunt cei care ne împing acum spre auto-extincție! Ei dețin schimbul, propagarea și calitatea informațiilor la care avem acces!? Ei dețin adevărata cunoaștere și tot ei ne-au fabricat o pseudo-cunoaștere, atât cât să primim răspuns la întrebări, ne-au dat un surogat, o falsă cunoaștere. I-au răsplătit și cu diplome și titluri pe aceia dintre noi care și-au asumat mai bine această falsă cu­noaș­tere!!!??
Uitați-va la acest Domn Bulai, ce cursuri a făcut acest tânăr de m-am speriat și eu. El este nevinovat, l-au uns la cultură pentru a o distruge ce a mai rămas. Compară pe Iisus cu un ateu. Așa ceva nici în bancurile cu un personaj carismatic B, nu am auzit. Manipularea și Corupția sunt flagelurile secolului create tot de Oculta.
Vorbim de mii de ani de manipulare, de sute sau poate mii de ani de când ”Elita” a ales ca să păstreze doar pentru ea adevărata cunoaștere și în paralel să ”fabrice” ceea ce noi primim prin sistemul de educație, prin cărți și cel mai tragic, de la mai vârstnicii noștri. Oculta se simte și la noi cam în toate ministerele. Aici eu o regret pe doamna Anisie! Un an dacă mai stătea, dispărea limba română de tot și introducea o alta limbă în Europa plexi glass. Acum s-au înmulțit acești ,,specialiști” care ne distrug cu incultura lor. Așa ne domină toți acești necunoscători îngâmfați și, printr-o falsă cunoaștere, ne conduc implicit la acțiuni greșite pe acest Pământ.
Mă rog, am spus Pământ, dar din păcate noi nu știm nici pe ce planetă trăim sau dacă e o planetă. Cineva spunea într-un articol că noi nu știm nici acum adevărul despre biblie, istorie, geografie, univers și chiar facerea lumii. Noi nici nu știm cu adevărat cum arată locul în care locuim noi oamenii, tot ce știm e de la ei, cum au vrut ei să știm. Nu știm cum arată continentele în mod real, nu știm nici toate teritoriile acestui loc pe care-l denumim Pământ, nu știm ce formă are, ce dimensiuni, nu știm nimic sau știm ceea ce ne-au dat ei ca să știm. Noi nu putem verifica asta, nu avem nici tehnologia, nici deschiderea ca să o facem, ne complacem în iluzoriul confort al ceea ce presupunem că suntem, adică o civilizație avansată. Credem că știm cum e structurat atomul, dar nu am putut verifica niciodată asta, știm de la ei, știm despre viruși, dar nu i-am văzut niciodată, dar cu toate astea avem chiar și fizicieni și specialiști epidemiologi care ne regurgitează inept un concept primit prin educație de la ei, ca fiind o realitate concretă.

Nimic nu a rămas nesubstituit, nemanipulat!
Tot ce știm e fals. Mă întreb de multe ori: există un virus, nu am negat niciodată existenta, vedem efectele, dar care este cauza? Simțim că undeva este o manipulare ordinară. Toți cei puși să răspundă de pandemie nu mai stăpânesc nimic, vorbesc după ureche, iar lumea este reticentă. Spunea Arafat după aproape un an, în ziua de 2/01/2021, la ora 18, la Radu Tudor, că nu există un tratament anume pentru acest flagel numit virus. Unde a apărut acest așa zis virus? A fost creat în laborator și împrăștiat din avion? Există un vaccin serios să faci odată și să nu mai contactezi acest virus? Toată lumea se bâlbâie, iar când autoritățile se bâlbâie, apar întrebările și suspiciunile. Îmi pare rău, dar informațiile sunt zilnic contradictorii. Eu personal nu sunt contra vaccinării, dar să știu că acest vaccin este testat și pot să mă bazez pe el. Ori, nu doar că informația disponibilă e falsă, dar e fix contrară adevărului. Așa cum ne-au inversat valorile, așa au reușit și să prezinte răul ca fiind bine și binele ca fiind rău. Mă întreb adesea, dat fiind faptul că nimic nu a scăpat manipulării, oare cărui Dumnezeu ne închinăm și slăvim noi ”sclaveții” și cărei entități ne opunem cu înverșunare. Dacă analizăm cum merg lucrurile în lume … e foarte posibil să ne dăm seama că nu suntem departe să ne spună că și aici ne-au livrat un fals Creator, adică Domnul Zeu al religiilor, care e foarte posibil să nu fie adevăratul nostru Creator. Așa spun cei de la putere (USR) că mai bine am fi atei. Orice manipulare e structurată în mare parte pe adevăr, doar că partea lipsă și câteva detalii duc totul în derizoriu, ba chiar determină acțiuni complet opozabile celor corecte, dar care servesc scopului manipulatorului.
Ne plac manipulatorii! Că ne mint frumos despre prezent și viitor, dar noi dorim să trăim doar clipa. Și animalele trăiesc clipa! Și poate că niciodată nu se gândesc că cel care le-a hrănit le-ar face vreodată rău. Cu toate astea, ele nu sunt ferite de acțiunea ”stăpânului” lor atunci când acesta și-a pus în gând să le curme viața, chiar dacă mereu s-au gândit pozitiv la relația cu stăpânul lor. Noi visăm, iar lucrurile sunt extrem de serioase și grave cu aceste civilizații pe care noi nu le știm, nu le vedem, dar simțim că cineva ne manevrează după interesele lor.
Două civilizații complet diferite ca nivel tehnologic, una minoritară, susținută pe spinarea celei majoritare. Asta se întâmplă mereu, cei mai puternici se folosesc de cei mai slabi, așa facem și noi oamenii cu animalele, dispunem de ele după bunul nostru plac și după interes, apoi le omorâm prin diverse metode.

Am ajuns niște marionete pe acest Pământ!
Fac ce vor ocultiștii cu noi. Cei trecuți de 60 de ani am devenit, prin manipulare, să ne credem inutili și să ne considerăm oameni terminați. Care este scopul? Ce se urmărește? Să nu uitați că suntem mai informați decât aceste nonvalori de la putere. Dar din păcate, ,,spălarea creierilor” funcționează. Mă uit la acest Guvern și îmi vine să râd cum pot gândi unii dintre ei. Vă dau câteva cifre, să va faceți o idee unde suntem cu politicienii din ultimii 15 ani, dar cu ordine din afara primite. Avem datorii de 46% din PIB iar Câțu continuă să se împrumute dar nu știe nimeni unde merg banii (la 60%). UE prin tratatul semnat în 2014 nu ne mai dă un euro, iar băncile nu ne mai creditează automat insolvența, urmând să intram în faliment. Diaspora în 2019 a adus în țară 7,3 miliarde euro, în 2018 a adus 4,11miliarde de euro, iar în 2017, 3,8 miliarde de euro. De când suntem în UE au intrat 50,97 miliarde de euro. Am atras fonduri de 50 miliarde s-au plătit 19,53 miliarde euro. Ungaria a atras doar din investiții externe peste 160 miliarde euro la o populație de aproximativ 7 milioane de locuitori. Noi avem de 23 miliarde evaziune fiscală la firmele intrate în insolvență dirijată, 53,74% din patronii acestor firme lucrează la stat. Avem mafii în energie, lemn, fier vechi, medicamente și altele. Avem alta care operează în retrocedări, sport și imobiliare, iar una în recuperarea TVA din facturi false. Avem de plătit în anul 2020, rețineți, fabuloasa sumă de 35 milioane euro pentru greșelile magistraților la CEDO. Acum 5 ani era 1,2 milioane, mă întreb unde este răspunderea magistraților, fiind unica țara unde nu există.

Ușor, ușor mergem spre faliment
Iar cei din afară se bucură că ne vor cumpăra pe nimic. Iar toți care distrug acum pleacă prin SUA și pe la Bruxelles ca, chipurile, să ne învețe democrație. În Europa a apărut ceva și mai și zvonurile cu plantatul CIP urilor. La fel cum punem noi CIP-uri la ”oile” noastre, așa vor să ne pună ei. Așa cum noi ne considerăm stăpânii, proprietarii animalelor noastre, așa se consideră ei stăpânii noștri și pe noi proprietatea lor. Așa cum noi avem aroganța să credem că suntem rasa superioară de pe pământ, fie că ne comparăm cu un delfin, fie cu o furnică, așa ei se consideră superiori nouă. Măcar ei tot ce ne fac, nu ne fac în mod direct, ci prin interpușii dintre noi. Oare chiar nu ne meritam soarta? Am dat aceste cifre de mai sus ca sa ne dăm seama cum ne distrug lent, dar sigur. Cei care vin la putere dau vina pe cei care au fost, dar uită că și unii și alții au făcut nenorociri în această țară la îndemnul celor din afară, ca să dezmembreze această țărișoară.
Fiind puțini, dar mult mai avansați în cunoaștere și tehnologie, cei din oculta au ales la un moment dat, că cel mai înțelept pentru ei e să ne conducă din umbră, folosindu-se de unii dintre noi, pământenii. În acest mod, puteau evita orice nesupunere legată de diferențele dintre noi și ei. Auzim de 13 familii elitiste care se află în spatele la cam tot ce se întâmplă pe Pământ. OCHR a tras un semnal de alarmă, că vor urma revolte, distrugerea creștinătății, a familiei, a concepției numită umanitate-om și, de ce nu, înjumătățirea omenirii, conform declarației directorului general al FMI, doamna Lagarde.
Dacă ne reevaluăm comportamentul și să înțelegem că cel puțin la momentul actual ne cam merităm soarta, plătim de fapt pentru acțiunile noastre, pentru aroganța noastră față de restul creației. Primim fix ceea ce dăm celor mai slabi decât noi. Nu e cu nimic diferit faptul că noi defrișăm pădurile pentru a ne extinde orașele, stricând, afectând și omorând mii de viețuitoare, față de faptul că ei, prin interpușii dintre noi, vor să ne rărească și să elibereze probabil câteva teritorii dorite de ei, deși dețin mult mai mari suprafețe decât ceea ce cunoaștem noi că există pe pământ. Au făcut totuși câteva investiții majore și în teritoriile alocate nouă, iar aceste zone probabil că trebuie eliberate de prezența noastră. Ei vor o eliminare selectivă a noastră și nu una la grămadă, iar noi trebuie să înțelegem criteriile acestei selecții. Lumea se schimbă, iar oamenii vor fi poate mai liniștiți, mai buni și vom avea înțelepciunea necesară pentru eliminarea dintre noi a celor care ne vor răul, conduși de elitiști.
Singuri ne otrăvim aerul și tot noi ne injectăm reciproc otravă direct în vene (prin vaccinare). Cum este posibil să aduci vaccinul la peste 60 grade la rece și să livrezi vaccinul în Ialomița, în cutii de Pizza. Este public, nu trebuie probe. Și atunci răspunsurile și întrebările mele au suspiciunea necesară.
Trebuie să încetăm și să refuzăm să mai facem asta, să ne bucurăm de viață în noul an. Să fim veseli, sănătoși și să trăim în pace și înțelegere.

Al dumneavoastră același
Prof. Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Pesimistul este un optimist mai bine informat....

    “Trebuie să încetăm și să refuzăm să mai facem asta, să ne bucurăm de viață în noul an. Să fim veseli, sănătoși și să trăim în pace și înțelegere.” Suna frumos dar, din pacate, anul 2021 incepe foarte prost. In SUA s-a pus calus Justitiei si Democratiei iar la noi lucrurile sunt rezolvate de mult. Asaltul neomarxistilor sorosisti asupra institutiilor Statului s-a dezlantuit. Deocamdata au pus mana pe Justitie si se pregatesc sa preia TVR. Prefecturile se impart ca-ntre banditi, se pregatesc privatizari masive a ceeace a mai ramas: CEC, Sistemul de Sanatate….Pentru cetatenii Romaniei, botnite si austeritate. Catu dixit ! Alta intrebare ?

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate