.

Tenis de câmp: Sancțiuni drastice la Australian Open 2021

Participanții la ediția din acest an a Australian Open vor fi obligați să stea în carantină timp de 14 zile după ce ajung în Australia și vor avea voie să iasă din hotel doar pentru a merge la antrenamente.

În cazul în care vor încălca măsurile anti Covid riscă sancțiuni extreme, una fiind o amendă de 20 de mii de dolari australieni și un dosar penal în Australia dar  se poate ajunge însă și la descalificarea din turneu și a pierderii integrale a premiului câștigat.

Printre pedepsele prevăzute se află și prelungirea carantinei și mutarea într-una organizată de guvern, arestarea și chiar deportarea dar sportivii vor putea petrece maximum cinci ore zilnic în afara camerei de hotel în timpul carantinei, doar pentru antrenamente pe teren şi în sala de gimnastică sau la recuperare.

România are acum 5 reprezentante la Australian Open 2021, pe tabloul principal ,fiind acceptate direct : Simona Halep (2 WTA), Patricia Țig (54 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) și Ana Bogdan (92 WTA).

În probele de dublu vor participa Horia Tecău (alături de Marcelo Melo din Brazilia), Monica Niculescu, în echipă cu Patricia Țig, Irina Begu alături de Nadia Podoroska (Argentina), Andreea Mitu în tandem cu Raluca Olaru și Ana Bogdan alături de Rebecca Peterson (Suedia).

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate