.

Aţi văzut-o? A plecat voluntar de la domiciliul din Petrila şi nu e de găsit

În data de 20 iulie 2021, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Petrila, au fost sesizaţi de către mama minorei  DĂJIC SIMONA-SIDONIA, în vârstă de 14 ani, despre faptul că în data de 18 iulie 2021, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora purta următoarele accesorii de vestimentație: o pereche de pantaloni din stofa  de culoare verde , tricou mulat pe corp de culoare negru si o pereche de adidași negru cu albastru marca Nike

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 70 kg, ochii căprui, păr vopsit negru (natural fiind blondă), lung până la nivelul coatelor, forma feței alungită, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate