Admitere la Filiala Deva a Academiei de Studii Economice din Bucureşti: 4 – 8 iulie 2022

Academia de Studii Economice București organizează sesiune de admitere online pentru studii universitare de licență la forma învățământ la distanță, la FACULTATEA DE MANAGEMENT – Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3).

Înscrierile vor avea loc în perioada 4-8 iulie 2022 și se desfășoară online, pe platforma admitere.ase.ro, unde candidații vor încărca dosarul de concurs și vor achita taxa de înscriere.

Documentele necesare înscrierii pot fi consultate pe site-ul ASE Bucureşti, accesând linkul: https://admitere.ase.ro/…/info…/Dosarul_de_inscriere.pdf.

Admiterea se desfășoară pe platforma admitere.ase.ro, prin concurs, pe baza mediei generale de admitere, calculată ca medie ponderată între media de la bacalaureat (70%) și media anilor de studii (30%).

Persoanele care nu au acces la Internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online pot solicita suport din partea Centrului Teritorial Deva al ASE București (secretariat, telefon 0772.168.483) pentru înscriere și încărcarea dosarului de concurs.

Taxa de înscriere pentru studii universitare de licență la forma învățământ la distanță este 145 de lei.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2022-2023, organizat la forma de învățământ la distanță este 3.500 de lei și poate fi plătită în două rate egale. Prima rată (50% din taxa anuală de școlarizare) se va achita online, în perioada 15-21 iulie (până la ora 14:00) 2022.

Numărul de locuri disponibile pentru anul universitar 2022-2023 la Centrul Teritorial Deva al ASE București, Facultatea de Management, forma de învățământ la distanță este 75.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE se pot obţine la numerele de telefon 0772.168.483 și 0372.790.592 sau pe adresa de e-mail [email protected] – Centrul Teritorial Deva al ASE București (Deva, Piața Unirii, nr. 3).

⏺ De asemenea, detalii cu privire la înscrierea și admiterea online pentru studii universitare de licență sunt disponibile pe platforma admitere.ase.ro (link: https://admitere.ase.ro/…/Metodologie_admitere_licenta…).

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice din Bucureşti

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.