Adrian Ovidiu Bartha este noul Primar al Comunei Burjuc

Adrian Ovidiu Bartha  este noul primar al comunei hunedorene Burjuc, o localitate binecuvântată, aşezată pe cursul Râului Mureş spre Arad. ,, Un tânăr gospodar, cu viziune şi putere de muncă, pregătit să lucreze pentru binele hunedorenilor”, sunt cuvintele simple, dar cu mare încărcătură rostite de deputatul hunedorean Natalia Intotero, cu ocazia învestirii acestuia la ceremonia oficială prilejuită de rostirea jurământului de primar, de vineri.

,,Fiu al fostului primar, Adrian Ovidiu Bartha este cel mai tânăr primar din judeţul Hunedoara, o persoană energică si motivată în care am încredere și căruia îi promit întreg sprijinul meu”, avea să spună între altele Laurenţiu Nistor, Preşedintele Consiliului Județean Hunedoara, cu ocazia  ceremoniei de învestire a primarului, desfăşurată în prezența unei asistențe de ţinută, reprezentată de către  prefectul judeţului, primari în funcţie  ai PSD  Hunedoara, consilieri locali şi judeţeni, oameni ai satului si reprezentanti ai mediei hunedorene. Ca invitat special a fost prezent şi Eugen Orlando Teodorovici , membru marcant al PSD şi fost ministru de finanţe.

,, A fost o promisiune pe care am onorat-o întrucât am promis în campanie că dacă Adrian va câștiga Primăria  Burjuc voi veni cu mare drag la ceremonialul de învestire în funcţie. Dincolo de emoțiile momentului festiv am fost deosebit de bucuros să văd multă speranță în ochii si sufletul oamenilor de aici prin alegerea în funcţia de primar a unui tânăr motivat să aducă în viața localității multe lucruri noi, care vor schimba în bine întreaga comună”, a spus  cu bucurie  Eugen Teodorovici.

Momentul de vineri  a fost, dincolo de un succes deosebit al unui tânăr într-o competiție electorală şi un frumos prilej de dialog pentru viitorul comunei Burjuc!

De remarcat că, Adrian este fiul fostului primar al comunei, care a decedat în urmă cu câteva luni bune. Astfel, noul edil ales este continuatorul  proiectelor locale ale tatălui său, spre cinstirea memoriei acestuia.

Felicitări şi mult succes!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.