Aeromodelism: Sportivii de la Aurul Brad, medaliați la Cupa Mondială

La Campionatul Național de aeromodele-zbor liber , organizat la – Salonta aeromodeliștii din municipiul Brad, au obținut medalia de aur și titlul de campion național la seniori prin Aurelian Brânzoi (campion mondial en-titre) și la juniori prin Daniel Făcăleț (care este triplu campion național). În întrecerea pe echipe, formația clubului Aurul Brad a obținut titlul de vicecampioană națio­nală,fiind devansată cu câteva secunde de către formația FC Arges Piteşti.
World Cup Simeria s-a derulat săptămâna trecută la care au participat sportivi din 9 tari:Austria, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Serbia si Romania, la 4 clase de zbor. Clasa F1A seniori a fost câştigată de Vlad Cistea (CSU Ploiesti) urmat de Miroslav Mandichev (Bulgaria) și Szsilard Szijjarto (Metalul Salonta). La clasa F1A juniori podiu­mul de premiere a fost ocupat în întregime de sportivii de la Aurul Brad, clasați în ordinea: Daniel Făcăleț, Larisa Pui și Răzvan Ocheanu.
Clasa F1H (Euro Challenge Cup) seniori+juniori a fost dominată de Peter Morocz (Ungaria), urmat în clasament de Tudor Bră­deanu (junior Aurul Brad) și seniorul Ioan Mascovszky Ioan(Aurul Brad) iar la clasa F1B locul 1 a fost câștigat de Adam Krawiecz Adam(Polonia) urmat în clasament de Bella Suranyi (FC Arges Pitesti) și Marian Popescu (CSU Piteşti).

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.