Aeromodelism: Sportivii de la Aurul Brad, medaliați la Cupa Mondială

La Campionatul Național de aeromodele-zbor liber , organizat la – Salonta aeromodeliștii din municipiul Brad, au obținut medalia de aur și titlul de campion național la seniori prin Aurelian Brânzoi (campion mondial en-titre) și la juniori prin Daniel Făcăleț (care este triplu campion național). În întrecerea pe echipe, formația clubului Aurul Brad a obținut titlul de vicecampioană națio­nală,fiind devansată cu câteva secunde de către formația FC Arges Piteşti.
World Cup Simeria s-a derulat săptămâna trecută la care au participat sportivi din 9 tari:Austria, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Serbia si Romania, la 4 clase de zbor. Clasa F1A seniori a fost câştigată de Vlad Cistea (CSU Ploiesti) urmat de Miroslav Mandichev (Bulgaria) și Szsilard Szijjarto (Metalul Salonta). La clasa F1A juniori podiu­mul de premiere a fost ocupat în întregime de sportivii de la Aurul Brad, clasați în ordinea: Daniel Făcăleț, Larisa Pui și Răzvan Ocheanu.
Clasa F1H (Euro Challenge Cup) seniori+juniori a fost dominată de Peter Morocz (Ungaria), urmat în clasament de Tudor Bră­deanu (junior Aurul Brad) și seniorul Ioan Mascovszky Ioan(Aurul Brad) iar la clasa F1B locul 1 a fost câștigat de Adam Krawiecz Adam(Polonia) urmat în clasament de Bella Suranyi (FC Arges Pitesti) și Marian Popescu (CSU Piteşti).

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.