Alertă: Parizer pentru copii, retras de la vânzare. Ar putea fi contaminat cu metale grele

ANSVSA atenționează despre retragerea de la vânzare a unor loturi de parizer pentru copii din carne de porc și pasăre. Alerta a vizat posibila contaminare cu metale grele.

Este vorba despre produsele Reinert Mortadella Martinel și Mortadella carne de pasăre. Acestea sunt comercializate în rețelele de supermarket Kaufland, Selgros, Mega Image, Carrefour, Cora.

Cumpărătorii pot returna produsul și fără bonul fiscal.

Precizările companiei (furnizor The Family Butchers):

”Cerințele de calitate pentru toate produsele salamuri pentru copii din sortimentul Martinelsunt extrem de stricte.Noi verificăm în mod regulat toate etapele de lucru din producție. În cadrul controalelor noastre am constatat actualmente, că la câteva produse Martinels-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe câteva produse cantități foarte mici de praf de metal. Evident, am dispus imediat verificarea de către experți independenți, care ne-au confirmat că nu există niciun pericol pentru sănătate.Totuși, am decis din responsabilitate socială corporativă, să retragem preventiv produsele în cauză din comerț și să dăm consumatorilor posibilitatea unui schimb”.

Produsele retrase de la vânzare:

Martinel Mortadella 90g – toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 05.07.2021

Martinel Mortadella din carne de pasăre 90g – toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 01.07.2021 inclusiv. /www.alba24.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.