Anamaria Gavrilă: Oamenii politici sufocă România!

Piața asigurărilor RCA este în haos. Milioane de români se urcă în mașină și sunt loviți de un gând de îngrijorare. Dacă pățesc ceva cu mașina – nici nu știu dacă asigurarea lor este validă sau vor fi blocați luni de zile cu banii dați pentru repararea mașinilor în caz de accident. Psihologic, asta înseamnă un consum mai mic, o percepție pesimistă asupra economiei și scădere economică.

Nicu Marcu – Președintele ASF a fost singurul candidat pe funcția ASF cu sprijinul PNL. Susținut mai apoi și de PSD prin Daniel Zamfir.  L-am văzut ieri pe domnul vicepreședinte ASF, domnul Cristian Roșu fugind pe holurile Parlamentului de ziariști, râzându-le în față și ascunzându-se în biroul domnului Daniel Zamfir, ca și cum ar fi la el acasă.

Din CV-ul domnului Nicu Marcu reiese că are o pletoră de studii și titluri. A lucrat toată viața lui la Stat – a fost plătit din banii bugetului național și s-a perindat prin tot felul de institute, școli, agenții naționale. Cum am spune noi – omul bun la toate pe care politicienii îl manevrau pe unde era nevoie. Pe acest om, care nu a lucrat nici o zi din viața lui în mediul privat l-au pus PNL și PSD să supravegheze o extrem de importantă activitate financiară a mediului privat…  Rezultatul – sute de milioane de euro care trebuie acum plătiți din banii bugetului de stat, tot banii românilor.

Oamenii politicienilor în justiție, oamenii politicienilor în toate instituțiile publice, oamenii politicienilor în toate posturile de reprezentare a societății civile în stat. Rezultatul – justiție blocată și nefuncțională, instituții publice nefuncționale, nedreptate și lipsă de reprezentativitate a societății civile în deciziile statului – Omenii politicienilor sunt de fapt cei care stau de 6 pentru ca mafioții din spatele politicienilor să poată fura această țară. Clasic – Dormiți liniștiti, ei vă lucrează bine.

România are oameni capabili care pot ocupa aceste funcții public, și mulți dintre ei se încăpățânează dintr-un simț al datorie și dedicării pentru țară să aplice pentru aceste funcții. Și acești oameni se pregătesc pentru concursuri și audieri. Și sunt excelenți ca pregătire, profesional și recomandări, tot ce trebuie. Însă, și știu personal câteva cazuri deja, se pregătesc de o mare dezamăgire – îmi spun – ”și așa vor alege oamenii lor, puși de PNL-ului sau a PSD-ului”, vizibil inferiori din punct de vedere profesional sau chiar nepotriviți pentru funcție.

Clasa noastră politică este precum un mucegai care sufocă o dulceață de țară. Cu cât lăsăm mucegaiul mai mult, cu atât dulceața se irosește mai mult, iar mucegaiul crește. Nu avem nevoie de războaie sau pandemii pentru că avem politicieni care ne mănâncă viața pas cu pas. Întregul sistem al  incompetenților și corupților ne sufocă, de la spitale insalubre până la stresul zilnic al birocrației, nepăsării, de la umilințe internaționale până la umilințele mâinilor întinse pentru voucherele politicienilor.

Acest mucegai trebuie îndepărtat, clasa politică trebuie schimbată iar noi toți trebuie să ne implicăm!

Deputat Anamaria Gavrilă

Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.