Aproape 7 milioane de români s-au autorecenzat până marţi. Mai sunt 5 zile în care formularele pot fi completate online

Mai sunt 5 zile până când românii se pot autorecenza. Până acum, 7 milioane de români au completat formularele care pot fi accesate pe site-ul recensamantromania.ro.

Numărul românilor care au decis să se autorecenzeze în ultimele zile a crescut la aproape 200.000 pe zi, susțin reprezentanții Institutului Național de Statistică.

Pe internet au fost lansate și mai multe campanii de informare în diferite limbi.

Pentru a vă putea autorecenza trebuie să intrați pe site-ul recensamantromania.ro. De acolo puteți accesa platforma unde în primă fază vă preînregistrați: adică completați CNP-ul, numele, locul de reședință, apoi o adresă de mail. Ulterior, pe mail veți primi un link unde veți completa toate datele din recensământ.

Până acum, 7 milioane de români au completat online recensământul iar aceștia vor beneficia și de o zi liberă oferită de stat.

Trebuie să descarce dovada recenzării de pe site-ul recensamantromania.ro. Aceasta se poate obține la o săptămână după completarea autorecenzării.

După 16 mai și până pe 17 iulie va fi perioada de culegere a datelor în teritoriu. Vor participa 20.000 de recenzori. /www.europafm.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.