Asfaltare aproape de final pe strada principală din Pestiş

Deşi lucrările au început abia pe 1 noiembrie, asfaltarea străzii principale din Peştiş (sat aparţinător municipiului Hunedoara) este aproape de final. Zilele acestea se toarnă stratul final de asfalt, iar în perioada imediat următoare vor fi efectuate finisajele necesare.

Porţiunea străzii principale a satului Peştiş cuprinsă între intersecţia cu DJ 687 (din dreptul drumului spre Nandru) şi până la Măcelăria Bulbucan s-a aflat adesea pe lista de solicitări făcute de locuitorii municipiului în ce priveşte lucrările de infrastructură. Ea s-a aflat de la bun început pe lista de investiţii pentru 2021, însă, până ca utilajele să ajungă şi aici, s-au mai modernizat şi reabilitat alte 18 străzi din oraş, toate într-un interval de doar 7 luni, de la 1 aprilie şi până la 30 octombrie 2021.

În Peştiş problema asfaltării a fost rezolvată mai întâi pe o arteră dificilă pentru constructori, „Valea Banilor”, zonă în care a fost nevoie, mai întâi, de introducerea reţelei de canalizare.Pentru perioada imediat următoare , planul de asfaltări mai cuprinde, în Peştiş, şi reabilitarea şi modernizarea drumului care duce spre fabrica de perdele. Aici însă se aşteaptă finalizarea unor lucrări la reţeaua de canalizare (lucrări derulate de Apa Prod Hunedoara, societate care nu se află în subordinea Primăriei Hunedoara).

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.