Atletism: Juniorul Raul Manuel Dan, campion național de cros

Federația Română de Atletism a organizat la Botoșani întrece­rile Campionatelor Naționale de Cros, iar după mai mulți ani, LPS Cetate Deva are un nou campion național de juniori la alergare pe teren variat.
Juniorul Raul Manuel Dan, a reușit să domine cursa la care a participat și la final a câștigat locul I și medalia de aur. Deși nu este specialist în această probă, deveanul a avut un sezon bun, cu rezultate deosebite mai ales la 800 m si 1500 m iar încercarea de la Botoșani i-a adus o nouă medalie de aur.
Raul Manuel Dan este pre­gătit la clubul devean de către prof. Cornelia Juratoni, cea care a reușit să îl mențină pe atletul devean între primii sportivi juniori din țară anul competițional 2022 se anun­ță unul cu noi rezultate bune pentru cei acest tandem.
Atletul de la LPS Cetate Deva are în obiectiv participarea la campionatele Europene de cros de la Dublin și calificarea la Jocurile Europene pentru Tineret programate în 2022, lucru po­si­bil de realizat cu ambiția și seriozitatea cu care spor­tivul din Deva se antrenează pentru viitoarele competiții.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.