Atletism: Noi campioni naţionali de juniori în judeţul Hunedoara

După desfășurarea Campionatelor naționale de atletism pentru juniori U 18 de la Pitești, unde au fost prezenți 474 de sportivi,230 feminin si 244 la masculin, județul Hunedoara are doi noi campioni naționali de juniori.
Adelin Daniel Pop, legitimat la CSS Hunedoara, a revenit acasă de la concursul național cu două medalii. El este noul campion național în proba de 800 m pe care a câștigat-o într-o manieră deosebită. Având dublă legitimare lCSS Hunedoara și CSM Vatra Dornei-, Adelin se pregătește cu an­tre­norul emerit Ştefan Beregszaszy și alături multipla cam­pioană de seniori Maria Claudia Florea, lucru care s-a văzut în ultimele performanțe înre­gis­trate de Adelin.
Cea de-a două medalie cucerită de Adelin Pop (foto stânga) este una de argint, pe care tânărul atlet din Hunedoara a câștigat-o în proba de 1500 m, iar în aceeași probă Dorin Ionuț Huțanu, legitimat și el la CSS Hunedoara, a încheiat competiția pe locul IV.
Un titlu național și-a adjudecat și atleta Elisa Marusia Enache (foto dreapta), legitimată la LPS Cetate Deva, unde se pregătește cu prof. Nicolae Alexe, care și-a trecut în palmaresul personal un nou titlu de campioana națio­nală, cucerind medalia de aur în proba de săritura în înăl­țime. Atleta de la centrul devean a încheiat competiția cu o săritură care a măsurat 1,67 m, aproape de obiectivul propus pentru acest an.
Două medalii de argint a adus la palmaresul CSS Hunedoara, atleta junioară Petrina Pivniceru, clasată pe locul secund în probele de 100 m și la 200 m iar Daniel Eric Rus (legitimat la LPS Cetate Deva) și-a trecut în palmares o medalie de argint, finalizând proba de 5000 m și a urcat pe podiumul de premiere pe locul secund, cucerind titlul de vice­­cam­pion național al Româ­niei la această probă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.