Atletism: Performanță remarcabilă pentru un atlet hunedorean

La Bacău s-au desfășurat, la finalul săptămânii trecute întrecerile Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori de categoria a III- a, competiție derulată sub tutela Federației Române de Atletism.
Au participat tinerele spe­ranțe ale atletismului ro­mânesc, mulți dintre cei care au luat startul fiind posibilii candidați la a fi selecționați în loturile cu care România va participa la competițiile inter­naționale după Jocurile Olim­pice de la Paris 2024.
CSS Hunedoara a avut reprezentanți care au obținut rezultate bune dar este remar­cabilă performanțăa pe care a înregistrat-o tânărul Răzvan Toth, pregătit de antrenorul emerit Stefan Beregszaszi și care și-a trecut în palmaresul personal și al clubului hunedorean două medalii.
Sportivul legitimate la clubul din orașul siderurgistilor a cucerit o medalie de aur și titlul de campion national în proba de 800 m cu timplu de 2:04.79 și o medalie de bronz în proba de 1500 m pe care a finalizat-o în 4:20.72.
Așa cum declara , prof. Marieta Ilcu-Răileanu, aceste rezultate vin după o iarnă de pregătire în condițiile date, cu antrenamente pe ploaie, în noroi, cu deplasări la stadionul din Alba Iulia pentru antrenamentele în pantofi cu cuie, munca echipei, sacrificiile sportivului, profesionalismul antrenorului au fost răsplătite de comportamentul și perfor­manțele obținute!
Mai mult, calitățile tână­rului atlet de la CSS Hunedoara îl recomandă pentru rezultate viitoare, el muncind cu seriozi­tate, implicare și dorință de afirmare!
Felicitări sportivului hunedorean dar și antrenorului emerit Stefan Beregszaszi, care continuă cu lansarea unor noi talente pentru atletismul ro­mâ­nesc.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.