Atletism: Trei atleți deveni participă la Campionatele Balcanice

Atleții seniori din Balcani se vor întrece sâmbătă, 20 februarie, în Arena Ataturk din Istanbul, în cadrul Campionatelor Balcanice de atletism în sală.

Federația Română de Atletism a comunicat lista sportivilor și a oficialilor care vor face parte din delegația țării noastre pentru ediția din acest an a competiției din Turcia. Întrecerile sunt foarte importante deoarece spor­tivii participanți pot obține calificarea la Campionatele Europene programate între 4-8 martie la Torun- Polonia, dacă vor înregistra baremurile impuse de către Federația Europeană.
Municipiul Deva are nominalizați în delegația care va face astăzi, vineri 19 februarie,deplasarea la Istanbul. Florentina Marincu Iușco legitimată la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva va participa în proba de săritura în lungime și în funcție de programul competiției va concura și în proba de triplusalt iar Claudia Maria Florea(legitimată la Sport Club Municipal Deva), a ales să participe numai la proba de 1500 m, unde vrea să obțină baremul de calificare la europene.
Cel de al treilea sportiv devean, Andrei Răzvan Deliu, legitimat și el la Sport Club Municipal Deva va participa la proba de săritură cu prăjina , unde are șanse reale pentru o câștiga o medalie balcanică.
Din delegația României mai fac parte și antrenorii deveni Nicolae Alexe și Emerson Toma care îi vor asista pe atleți în tentativa lor de a urca pe podiumul de premiere la această ediție a Campio­natelor Balcanice. (Foto: arhivă)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.