Au început înscrierile la cursurile de Formare Continuă a Cadrelor Didactice

Dedicate cadrelor didactice si cadrelor didactice auxiliare, programele de formare GO-AHEAD sunt acreditate de Ministerul Educaţiei Nationale, au o durată de 90 ore de curs şi sunt purtătoare de 22 de credite profesionale transferabile.

Evaluarea şi Dezvoltarea Personală a Copiilor şi Elevilor creează mediul de învăţare şi educare a cadrelor didactice şi didactice auxiliare (pedagog şcolar, instructor de educatie extrascolara, asistent social, mediator scolar, instructor animator) pentru a deveni formatori si a modela la randul lor dimensiunile emotionala, educationala, spirituala, profesionala, sociala si fizica ale elevului.
Utilizarea TIC in Procesul de Predare – Invatare ajuta cadrele didactice sa fie la curent cu tendintele in educatie si cu modalitatile prin care tehnologia se poate integra in procesul de predare – invatare.
Cursurile au acoperire nationala si sunt sustinute de formatori cu experienta, specialisti in domeniul psihologie, sociologiei, aistentei sociale, psihoterapiei.
Pretul unui curs este 450 lei / persoana si include: – Atestat de formare continua – 22 credite profesionale transferabile – 90 de ore de curs pentru dobandirea de noi competente, tehnici si atitudini necesare defasurarii orelor de consiliere si dezvoltare personala cu elevii (Evaluarea si Dezvoltarea Personala a Copiilor si Elevilor) – 90 de ore de curs pentru dobandirea de cunostinte, instrumente si aptitudini necesare procesului de predare (Utilizarea TIC in Procesul de Predare – Invatare)
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.