Băile Daco-Romane, o destinaţie de vis pentru timpul nostru liber!

Băile Daco-Romane sau Ştrandul din Geoagiu-Băi, cum este cunoscut în termeni locali, se află la o altitudine de 350 m, într-o zonă turistică de excepție, unde se îmbină farmecul naturii cu o calitate deosebită a apelor termale, cunoscute încă de pe vremea dacilor, datorită calităţilor curative ale acestora.

După colonizare, romanii au amenajat termele, captând izvoarele prin tuburi de tera­cotă. Apa ter­mală de aici, având o temperatură între 26-32 de grade, este singura din România recoman­dată atât pentru tratament, cât şi pentru înot, fiindu-i recunoscut efectul benefic asupra sănătăţii.
Complexul Băile Daco-Romane dispune de o bază turis­tică modernă în cadrul căreia funcționează patru bazine – unul pentru copii (cu adâncimea apei de 40 cm), altul intermediar cu o adân­cime cuprinsă între 0,70 – 1,80 m. Bazinele de interes pentru adulţi au o adâncime de 1,70 – 3,50 m, unde cei pasionați pot înota sau pot efectua sărituri de la cele două trambuline. “Tabloul” pentru oaspeţi este completat de un bazin olimpic, în care se poate înota în condiţii excepţionale.
Complexul dispune de pes­te 1500 de şezlonguri, cabine de duș, cabine de schimb, patru terase, terenuri de joacă pentru copii unde cei mici pot să se simtă în largul lor. Oferta turistică este completată de preparate culinare adecvate, iar oaspeții pot servi, dincolo de gustări rapide, băuturi alcoolice şi răcoritoare, dulciuri, cafea etc. şi mâcăruri tradiţio­nale – supe, ciorbe, sarmale și multe altele.
Într-un cuvânt, Băile Daco-Romane din Geoagiu Băi reprezintă un loc de odihnă şi recreere ce merită a fi vizitat împreună cu familia şi prietenii datorită cadrului natural deosebit şi a unei oferte turistice unice în peisajul tu­ristic românesc.
Eleganța complexului Băile Daco Romane, dublată de servicii de foarte bună calitate, sunt o garanție şi o invitaţie, totodată, la relaxare şi bună dispoziţie!
O invitație care merită onorată!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.