Băiţa: Locuitorii comunei pot beneficia de reducerea cu 50% a tarifului la electricitate

Locuitorii comunei Băiţa pot beneficia de o reducere la jumătate a tarifului la electricitate, în baza prevederilor legale ce fac referire la zona Munţilor Apuseni.

Potrivit primarului Damian Diniş, dispoziţiile actului normativ se aplică tuturor consumatorilor – persoane fizice – care au domiciliul stabil şi locuiesc efectiv în cele 11 sate ale comunei Băiţa.

„În vederea acordării acestor reduceri îi invităm pe toţi consumatorii persoane fizice care au domiciliul stabil şi locuiesc efectiv în satele comunei, să depună la sediul primăriei sau pe adresa de email [email protected] cererea pentru acordarea reducerii la tariful pentru energia electrică”, a precizat primarul comunei Damian Diniş.

Cererea va fi însoţită de următoarele documente: buletinul sau cartea de identitate, o declaraţie pe proprie răspundere, sancţionabilă, conform legii, pentru declaraţii false cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la pescuitul, vânatul şi exploatarea fondului forestier, a vegetaţiei forestiere din afara acesteia şi desfăşurarea activităţilor economice, precum şi de copia ultimei facturi emise de furnizor pentru energie electrică – în vederea identificării furnizorului acestui serviciu.

Cererea va fi depusă până la data de 12 august. Trebuie menţionat că nu beneficiază de acest drept persoanele fizice care nu şi-au achitat facturile scadente în termen, cei care au încălcat prevederile legii referitoare la vânat şi fondul forestier şi societăţile comerciale.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.