Băiţa: Ziua de Curățenie Națională, marcată pe 18 septembrie

Autorităţile locale din comuna Băiţa se alătură manifestării “Let’s Do It, Romania!”, de la nivel naţional, prin care societatea civilă îşi propune să mobilizeze oamenii pentru un mediu înconjurător mai curat. Evenimentul a ajuns la ediţia a opta şi este programat sâmbătă, 18 septembrie, zi în care mii de voluntari, din ţară, vor strânge deșeurile aruncate de persoane iresponsabile în natură.

„Ca în fiecare an, Primăria comunei Băița susține și se alătură acestei acțiuni civice și invită toți locuitorii comunei la cea mai amplă campanie de ecologizare ce va avea loc în majoritatea localităţilor din ţară. Ne propunem să conştientizăm şi să arătăm că protejarea mediului înconjurător trebuie să reprezinte un stil de viață, nu doar un eveniment sărbătorit într-o zi anume. De aceea, îi invităm pe toţi locuitorii comunei să vină alături de noi, pentru a ne bucura de locuri mai curate şi mai frumoase”, a transmis primarul comunei Băiţa, Damian Diniş.

Punctul de întâlnire, echipare și instruire al voluntarilor va fi în fața Primăriei comunei Băița, sâmbăta aceasta, începând cu ora 9,00, urmând ca la ora 09,30, participanţii să se deplaseze spre zonele ce vor fi ecologizate.

Acțiunea se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.